Weekhoroscoop 22 april

horoooojpg
De sterren hebben met ons gesproken en samen zijn we tot een conclusie gekomen. Geen dank, hè.

Tweelingen 

Tweelingen, jij vindt het allemaal maar wat verdacht: alles lijkt heel goed te gaan. Nee, weg met dat pessimisme van je en omarm nou eens het feit dat alles inderdaad goed gaat. Je voelt je weer fit en blij, geniet ervan! Er zit niet altijd een addertje onder het gras.

Steenbok 

Hoppa, met de storm is ook jouw slechte humeur overgewaaid. Er is weer ruimte om te genieten van het zonnetje dat soms door komt schijnen en doe dat dan ook vooral. Deze week verlangt jouw lichaam naar niets minder dan een terrasje, een lekkere warmtelamp en een lekker wijntje.

Stier

Stiertje, je hebt je effe flink laten gaan dit weekend. Dat vereist een sloom opstartmomentje op de maandag. Het is belangrijk dat je ook niet te veel van jezelf vraagt deze maandag, anders ben je vermoeid voor de rest van de week. Wil je niet. Neem deze maandag heeeeeel serieus!

Schorpioen 

Schorpioen, buckle up, want een windvlaag van nieuwe dingen en kansen gaat je deze week omver stoten. Open je armen voor al het nieuws wat er gaat komen. Waar je normaal verandering een beetje eng vindt, is het nu tijd om je niet te laten afschrikken.

Leeuw 

Pas op, Leeuw, niet iedereen is te vertrouwen en daar ga jij deze week achterkomen. De tijd van people pleasen is over, het is tijd voor jou om eens voor jezelf te kiezen. Fuck ze, dit is helemaal jouw week!

Maagd 

Wat een energie, Maagd! Heeeeerlijk. Het ziet ernaar uit dat zelfs de tegenslagen jouw energie niet kunnen dimmen. Hou dat vast, want de sterren vertellen ons dat jij door die energie enorm veel gaat bereiken deze week.

Ram 

Werk is even te veel. Die collega’s van je blijven maar zeiken met hun bek en je vraagt je af of dit het nu is. Dat is kut, maar laat je er niet door leiden. Je gaat weer plezier in je werk vinden, ook al heb je nu een tegenslag.

Boogschutter 

Oeh, Boogschutter, je lichaam verlangt naar wat sexy time. Wat dacht je ervan om aankomend weekend op stap te gaan met je vrienden en je te laten verleiden door alles wat de avond te bieden heeft? De sterren voorspellen dat jij het met een lekker wijntje enorm naar je zin kan hebben, hihi.

Waterman 

Waterman (of vrouw), soms vraag jij je af waarom iedereen telkens zo blijft zeiken. Misschien is het wat om eens met die zeikers te gaan praten en ze te inspireren met jouw positiviteit. Andere mensen helpen, gaat je deze week nog meer energie geven!

Vissen 

Vissen, je bent dromerig vandaag. Je zit compleet ergens anders met je hoofd. Tijd om op te letten, want dromerig zijn kan voor sommigen heel anders opgevat worden. Door je baas bijvoorbeeld…

Kreeft

Doe je ogen deze week extra open en kijk eens goed om je heen. Je mist wel eens belangrijke dingen omdat je je niet bewust bent van je omgeving. Deze week komen er nieuwe mensen en kansen voorbij en het zou zonde zijn als je die niet zit!

Weegschaal 

Waar komt die stress nou vandaan, Weegschaal? Je kunt er geen vinger op leggen, maar het zit je enorm dwars. Zet het van je af en focus op datgeen waar je wel een vinger op kunt leggen. Problemen kun je alleen aanpakken als je weet wat de kern is.