B&B Vol Liefde-Bram en Esra geven liefdesupdate

img 5988 1
Esra vond in B&B vol liefde niet de romance in de persoon voor wie ze eigenlijk aan het programma meedeed, maar de liefde kwam uit onverwachte hoek: na afloop van de show sprongen de vonken over tussen haar en Bed & Breakfast-eigenaar Bram Eijgenhuijsen uit Zweden, die ook heel toevallig meedeed aan het programma. Hoe gaat het nu met hen?

Verliefd

Het nieuws dat de twee deelnemers een stel waren, maakten ze bekend via een video op Instagram. Hierin vertelde het verliefde koppel dat ze helemaal weg zijn van elkaar. Esra was op bezoek bij Bram in Zweden toen ze op Social Media lieten weten: “Het hoge woord is eruit! Er werd in de afgelopen weken veel gespeculeerd in medialand. Nu kunnen we toch echt zeggen dat wij verliefd zijn op elkaar.”

Meant to be

Voor degenen die zich afvragen hoe de twee elkaar dan ontmoet hebben: op de reünie van het programma. Voor een borrel op een terras belandde Esra aan een tafeltje vlak naast Bram. Je zou het bijna meant to be kunnen noemen. Esra vertelde daarover: “Niemand geloofde het, maar dat was echt toeval. We raakten aan de praat. Ik vertelde dat ik ook op boerderijen had gewerkt en een tijdlang in Zweden woonde. Die avond zijn we nog met zijn tweeën ergens anders een drankje gaan doen. We hebben tot zes uur ’s ochtends gepraat.”

Zweden

Ondertussen wonen de lovebirds samen in Zweden. Dit is niet altijd even gemakkelijk voor Esra. “Ik heb nu nog maar twee buren en die zitten ook een stuk verder weg. Eén keer in de twee weken zoek ik de stad op, bijvoorbeeld om een koffietje te drinken. Het enige wat ik mis aan mijn leven in Arnhem, zijn mijn vrienden en familie. Nu ik hier zit, kan ik niet meer spontaan een wijntje met ze drinken op het terras.”

Rat race

Toch zou ze haar nieuwe leventje voor geen cent inruilen. “Het is toch wel een rat race in Nederland, vind ik. Als ik hier bij de supermarkt twee uur bezig zou zijn met mijn boodschappen inpakken, maakt dat niemand wat uit. In Nederland hoef je dat niet te proberen. Dan denkt iedereen: ‘Schiet eens op!’”