Meilandjes pakken de biezen: gaan rondtrekken in camper

montana meiland 63ac72d75f6e6
Afgelopen week werd bekend dat de familie Meiland hun pas-geopende pension, Code Rosé, alweer in de verkoop heeft gegooid. Dit nadat de verf op de muren nog amper opgedroogd was. De reden hiervoor? Het werd Martien allemaal iets te veel. Alhoewel dochter Maxime aangaf haar vader binnen de kortste keren achter de geraniums te verwachten, krijgen we nu toch ander nieuws: de Meilandjes gaan in het volgende seizoen van hun programma Chateau Meiland in een camper rondreizen. 

Veranderingen

Een gillende Martien die achter het stuur van zijn campervan half Europa doorcrosst: dat belooft wat. Volgens Erica zal hun programma ook in andere opzichten wat afwijken van het gewoonlijke recept: er zullen geen bekende Nederlanders te gast zijn, zoals in het afgelopen seizoen. Welke landen de Meilandjes precies gaan bezoeken in hun camper, is nog niet bekend. 

Geen leven meer

Het is te hopen dat het nomadische bestaan Martien en Erica goed zal doen. Maxime liet in een interview met Radio 538 namelijk weten dat het werk in het pension zijn tol begon te eisen van haar vader. Volgens haar had Martien 'geen leven meer' en 'trok hij het niet'. Martien gaf in een interview aan RTL Boulevard een soortgelijke verklaring. "Nee, hoor, ik ga het helemaal niet missen. Het was een leuke tijd, maar het gaat je opbreken, joh. Wekenlang half zes die wekker."  

Budget

Ze hebben in ieder geval wel een lekker budget voor hun roadtrip: op de verkoop van hun pension maakte de familie maar liefst een half miljoen euro winst. Dat zijn veel flesjes wijn die opengeknald kunnen worden in hun nieuwe huisje op vier wielen.