Maxime Meiland onthult voor welk bedrag Code Rosé te koop staat

meiland
Het meubilair staat nog amper gerangschikt in Pension Code Rosé, dat vorig jaar vol trots geopend werd door familie Meiland, of de B&B staat alweer te koop. Dit omdat Martien de zware werkdagen niet meer goed trekt. Maxime onthult nu bij Radio 538 voor welk bedrag het pension te koop staat.

Verbouwing

De Meilandjes kochten eind 2022 voor een bedrag van 1,5 miljoen euro het pension in Noordwijk. Maandenlang werd het pand verbouwd en omgetoverd tot Code Rosé. ,,Er moet heel veel gebeuren, dat vinden we leuk. Van niets iets maken”, zei Erica destijds in gesprek met het AD.

Bloed, zweet en tranen

Toch viel dit zwaarder dan de familie verwacht had. In hun realityserie konden we zien hoe de Meilandjes maandenlang met bloed, zweet en tranen klusten tot het pension tiptop in orde was. En dat is ze niet in de koude kleren gaan zitten. ,,Morgen bij ons online!”, luidt het op de Instagram van Damen Makelaars. Het makelaarskantoor deelt er een wel héél herkenbare foto bij.

Geen leven meer

Wat is nou de reden dat de boel in de verkoop gaat? Het is te veel werk, laat Martien weten aan RTL Boulevard. "Nee, hoor, ik ga het helemaal niet missen. Het was een leuke tijd, maar het gaat je opbreken, joh. Wekenlang half zes die wekker." Dochter Maxime bevestigt dit bij radio 538. Volgens haar heeft haar vader 'geen leven meer' en trekt hij het niet.

Vraagprijs

Volgens Maxime gaan er geen verbouwingen meer komen en zal het haar niks verbazen als Martien vanaf nu achter de geraniums gaat. Wanneer haar gevraagd wordt voor welk bedrag het stulpje te koop staat, luidt het antwoord: twee miljoen euro. De familie maakt er met de verkoop dus een half miljoen winst op. Daar kan Martien toch een heleboel wijntjes van achterover gaan slaan achter zijn geraniums.