Freek Vonk komt met een liveshow in déze stad

schermafbeelding 2023 07 31 om 111225
Freek Vonk, de bekende Nederlandse bioloog en avonturier, brengt zijn populaire liveshow 'Dieren In Het Donker' voor het eerst naar Rotterdam. Hij zal op 2 mei twee shows geven in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy, zoals aangekondigd door Agents After All. De kaartverkoop voor dit spannende evenement is al begonnen.

Freek Vonk in Rotterdam

Freek Vonk, enthousiast over zijn komst naar Rotterdam, deelt zijn opwinding: "Holy moly! We krijgen al jaren veel vragen voor een grote liveshow in Rotterdam." De show, die momenteel in AFAS Live in Amsterdam draait en positieve reacties ontvangt, belooft ook in Rotterdam een groot succes te worden. Freek kijkt er naar uit om in de meivakantie het publiek te boeien met zijn verhalen over de natuur.

Succesvolle show

De bioloog heeft al 75 keer een uitverkochte show in AFAS Live gehad. Zijn familievoorstelling is een avontuurlijke reis met spannende ontmoetingen met bijzondere dieren van over de hele wereld. De show belooft educatief en vermakelijk te zijn voor zowel kinderen als volwassenen, en brengt het publiek dichter bij de wonderen van de natuur.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de shows in Rotterdam Ahoy is gestart, en gezien het succes van de show in Amsterdam wordt een grote belangstelling verwacht. Freek's passie voor de natuur en zijn vermogen om dit op een boeiende manier over te brengen, maken 'Dieren In Het Donker' een must-see voor natuur- en dierenliefhebbers.
Freek Vonk brengt met 'Dieren In Het Donker' een unieke ervaring naar Rotterdam, waarin hij zijn liefde voor de natuur deelt en het publiek meeneemt op een onvergetelijke reis. Fans van Freek en natuurliefhebbers kunnen zich verheugen op deze bijzondere voorstelling.

↡ Bekijk hier de video ↡