Thierry Baudet zou man bij geslachtsdeel hebben gegrepen: ‘Thierry is een closet homeseksueel’

thierry baudet
Laurens Buijs, socioloog en fanatieke actieveling op X, krijgt momenteel flink veel kritiek over zich heen op X: hij stelt dat FVD-voorman Thierry Baudet hem bij zijn geslachtsdeel heeft gegrepen. Hij schrijft hier berichten over, in de hoop dat mensen Thierry Baudets ‘ware gezicht’ zien: “Ik vond het vreselijk gênant en word vreselijk verdrietig als ik anno 2024 nog steeds dat soort dubbellevens zie.”
Buijs vertelt dat hij wel eens op bezoek is geweest bij Thierry Baudet. Tijdens dit bezoek zou Baudet onder de tafel bij hem hebben gevoeld: “De eerste keer dat ik bij Thierry Baudet thuis kwam begon hij mij heimelijk te versieren en mij onder de tafel te betasten terwijl zijn vrouw tegenover ons zat. Ik vond het vreselijk gênant en word vreselijk verdrietig als ik anno 2024 nog steeds dat soort dubbellevens zie.”

Discussie 

Inmiddels is de post offline gehaald, maar in de comments gaat het er nog flink aan toe. Lees hieronder een kort gesprek tussen Sebastian Kruis, fractievoorzitter van Partij voor de Vrijheid, en Laurens Buijs:
Replying to @SebastianKruis

De geheime dubbellevens van de FVD-top maken de partij chantabel in de strijd tegen de pedo-elite

Laurens Buijs
Laurens Buijs
@laurensbuijs

Het is te makkelijk om te zeggen dat de seksuele escapades, verslavingen en dubbellevens van de FVD-top een privézaak zijn. Het maakt deze partij en hun politici chantabel in de strijd tegen de pedo-elite. Het is dus een serieus politiek issue en daarom breng ik het op.

14
Reply
Op iemand anders reageert Buijs dat 'het tijd is dat we Thierry zien voor wie hij is. Een closet homoseksueel, doodongelukkig, verslaafd, verstikt in leugens'.

Baudets reactie

Thierry Baudet lijkt de post vooral behoorlijk grappig te vinden en ontkent de aanklacht niet: “Hahahahahaha. En dat was nog maar de eerste keer!"
Bron: Loesoe