Dit is de echte reden dat Rob Goossens vorig jaar niet over rode loper mocht

schermafbeelding 2023 10 12 om 121518
Vanavond is een speciale avond voor televisieliefhebbers en sterren van Nederland. Het Gouden Televizier-Ring Gala staat weer voor de deur. Dit is de gelegenheid waarbij de crème de la crème van de Nederlandse televisiewereld zich in hun meest elegante kleding vertoont op de beroemde rode loper. Maar wat veel mensen niet weten, is dat niet iedereen daar zomaar over mag lopen. Daar weet Rob Goossens alles van.

Brandtrap voor Rob Goossens

Rob Goossens, een bekende naam in de Nederlandse media, deelde in de De BLVD Podcast zijn ervaring van het vorige gala. Terwijl zijn collega's en andere beroemdheden de spotlights opzochten, werd hem de toegang tot de rode loper ontzegd. "Op zulke momenten voel je je echt een burger van een lagere klasse," vertelt Rob. Zijn collega, Luuk Ikink, herinnert zich dit voorval en noemt het 'opmerkelijk' en 'absoluut onterecht'. Rob legt uit dat dit geen nieuw gevoel voor hem is. "Als journalist bij eerdere galas voelde ik me vaak als een derderangsburger. Er was een keer dat ze ons in een kleine ruimte propten met de fotografen, en we konden nauwelijks iets zien of horen. We moesten het gala volgen op een televisie. Ik was toen zo gefrustreerd dat ik bijna spullen wilde gooien."
Afgelopen jaar, hoewel hij weer niet op de rode loper mocht, had Rob toch een bijzondere entree. "Ik kwam binnen via een zij-ingang, zoals een brandtrap. Ze lieten me wel binnen, maar het voelde alsof ik een tweederangsburger was."

Rob Goossens liever niet in de spotlights

Het is niet zo dat Rob altijd naar de voorgrond wil. Bij andere evenementen mag hij vaak wel als een VIP binnenkomen. Toch zoekt hij niet altijd de aandacht. "Soms probeer ik de rode loper te ontlopen, maar de fotografen hebben me altijd in de gaten." Rob lacht terwijl hij een anekdote deelt over een keer dat hij probeerde stiekem een première binnen te komen. "Ze hebben zelfs foto's van mij terwijl ik probeerde te sneaken!"
Maar voor vanavond heeft Rob goed nieuws. Bij dit Televizier-Ring Gala heeft hij bevestiging gekregen: "Ik mag eindelijk over de rode loper lopen!" Het belooft weer een onvergetelijke avond te worden.

↡ Bekijk hier de video ↡