Janice Blok onthult eindelijk haar nieuwe liefde

schermafbeelding 2023 10 12 om 155948
Hoera! Janice Blok heeft vandaag een speciale dag. Ze is 32 jaar geworden! Op zo'n bijzondere dag heeft ze besloten om even terug te kijken op haar jaar en dat te delen met haar fans. In haar bericht vertelt ze over alle mooie dingen die ze heeft gedaan en meegemaakt. Zo zegt ze: "Ik heb zoveel meegemaakt en nieuwe mensen leren kennen." Maar er is één groot nieuwtje dat iedereen verrast: ze heeft een nieuwe liefde in haar leven!

Nieuwe liefde Janice Blok

Een nieuwe vriend? Ja, je leest het goed! Janice vertelt dat ze iemand nieuws in haar leven heeft. Ze heeft nog niet verteld wie het is, maar het is duidelijk dat hij haar erg gelukkig maakt. Sommige fans hadden misschien al een hint opgevangen toen ze een TikTok-video plaatste met een man. Ze noemde hem 'schat', maar we konden zijn gezicht niet zien. De grote vraag is nu: wanneer laat ze haar nieuwe vriend aan ons zien?

Reacties op Janice Blok

Janice's fans zijn super enthousiast over haar nieuws. Natuurlijk krijgt ze heel veel felicitaties voor haar verjaardag. Maar veel fans reageren ook op het nieuws over haar nieuwe liefde. Een fan zegt: "Oh, wat leuk! Een nieuwe liefde? Super voor je! Geniet ervan samen." Anderen sturen haar lieve berichten zoals: "Gefeliciteerd! Je verdient al het geluk van de wereld" en "Fijne verjaardag, lieve Janice!"

↡ Bekijk hier de video ↡