Johan Derksen wil Tim Hofman ‘een schop onder zijn reet geven’

derksenhofmanweb22
Johan Derksen heeft zich mateloos geërgerd aan het gedrag van Tim Hofman in de talkshow van Renze Klamer, waar Hofman klaagde over een akkefietje met Dilan Yesilgöz. “Ik zou die gozer graag een schop onder zijn reet geven", volgens de Snor. 

Boos

Tim plaatste maandag een oproep op X zijn programma BOOS, met de vraag naar meldingen van mishandeling door agenten bij demonstraties. Demissionair minister Dilan Yesilgöz van Justitie en Veiligheid reageerde hierop behoorlijk boos op via X, waarna hij ook weer reageerde. Inmiddels zijn er zelfs Kamervragen over de Tweet van Yesilgöz gesteld. Renze nodigde Tim dus uit om hierover te komen praten, en dáár vond Johan Derksen weer wat van.

'Snotaap'

Het is niet om aan te zien, aldus Johan in VI. “Die Tim Hofman… Ja, je moet niet mensen gaan haten, maar dan zit je thuis en dan denk ik: ik zou die gozer toch zo graag een schop onder zijn reet willen geven. De arrogántie die de snotaap uitstraalt, weet je wel, en het machtsvertoon enzo. Het is verschrikkelijk. Ik begrijp niet dat de VARA dit goedkeurt.”

The Voice

René van der Gijp vindt die Tim ook niet veel. “Ik moet heel eerlijk zeggen, Johan, dat dat hele Voice-dingetje dat hij toen gemaakt had… Ik was daar niet zo van onder de indruk. Ik ben al niet onder de indruk van vervormde stemmetjes. Daar hou ik niet van. Onherkenbaar geblurd. Daar ben ik niet zo van.”

Misdragen

Johan vindt Tim's houding om in talkshow Renze een oproep te doen om mensen die last van de politie hebben gehad bij zich te melden, niet echt handig. "We hebben allemaal gezien dat de mensen die een tik hebben gehad bij de demonstraties dat allemaal hebben verdiend. Die hebben zich ernstig misdragen! Die hebben de universiteit voor 1,5 miljoen euro kapotgeslagen. Als de politie niet optreedt, dan valt iedereen hierover heen omdat ze niet optreden. De politie valt niets te verwijten."