Johan Derksen geïrriteerd door 'homo-acts' op Songfestival

untitled design 1
Johan Derksen vindt het Songfestival maar een 'homoshow'. In de nieuwste aflevering van Vandaag Inside vertelt hij dat hij het overmatig roze karakter van de acts irritant vindt en spreekt hij over 'normale homo's' die niet in de spotlights staan met hun seksuele geaardheid.

Homoshow

Johan ergert zich aan alles, tot de Zwitserse winnaar aan toe.“We hebben een winnaar die overkomt als een gek. Die weet niet of hij man of vrouw is. Dan heb ik die Engelse groep gezien. Nou, homofieler dan dat kon eigenlijk niet", volgens de Snor. Het is té homo, aldus Johan. “Bij de meeste landen zit een gekkie en het zijn altijd homofielen. Je kunt ervan zeggen wat je wil, maar ik vind het een homoshow en het begint me te irriteren. Je hebt ook heel normale homo’s die daar niet mee koketteren.”

'Normale homo'

Wilfred Genee vraagt zich af wat studiogast Aran Bade, die ook de voorkeur geeft voor het andere geslacht, van dit commentaar vindt: “Hoe ervaar je dit?” Johan springt alvast voor hem in de bres: “Nou, hij is een normale homo.” Wat valt er dan onder de criteria van 'een normale homo'? Volgens Derksen loopt Aran er niet mee te pronken een gebruikt hij geen 'geile gebaren'. Aran sluit zich daarbij aan: “Er zaten een paar bewegingen in dat ik dacht: het is voor een familieshow helemaal niet nodig.”

Kerels in string

Valentijn Driessen vindt dat de Spaanse act nu ook niet bepaald geschikt is voor onschuldige kinderoogjes.“Waar gaat dit nou over man? Ik zie kerels in een string met baardgroei en haren op de benen. Ja, man. Hier moet je toch niet naar willen kijken, joh?” Johan is het hier mee eens: “Je valt van de ene homo-act in de andere.” Als Wilfred tegensputtert, roept de Snor uit: “Dat kun jij nou heel erg vinden, maar dat vind ik.”