Bodyuard Lil’ Kleine opgepakt om déze reden

lil kleine2
Een man uit Eindhoven is onlangs door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van drugshandel en witwassen. Het blijkt dat deze man banden heeft met bekende personen en criminele activiteiten. Zo zou hij de bodyguard van Lil' Kleine geweest zijn.

Aanhouding van verdachte in Eindhoven

De politie heeft een 46-jarige man in Eindhoven opgepakt. Deze man, genaamd Vivian L.P., stond in de schijnwerpers bij verschillende media, zoals het AD en Het Parool. Ze meldden dat hij de bodyguard van Lil' Kleine was. Het is dus een persoon die dichtbij bekende sterren staat.
De politie gelooft dat Vivian mogelijk banden heeft met Bolle Jos. Dit is iemand die door de politie en justitie wordt beschouwd als een belangrijke speler in de drugswereld van Nederland en België. De banden tussen Vivian, bodyguard Lil' Kleine, en criminele netwerken zijn een belangrijk onderzoekspunt voor de politie. Ze kwamen hem op het spoor dankzij onderschepte berichten die via een beveiligde manier, Sky ECC, werden verstuurd.
?

Inval bij bodyguard Lil' Kleine

De politie heeft duidelijk aangegeven dat ze deze zaak serieus nemen. Een speciaal arrestatieteam is dinsdagochtend vroeg naar het huis van Vivian gegaan en heeft hem daar gearresteerd. Maar dat is niet alles. Ze zijn ook naar een opslagplaats in Nuenen gegaan om daar verder onderzoek te doen.
Tijdens deze doorzoekingen heeft de politie verschillende spullen meegenomen. Ze vonden vier beveiligde telefoons en drie luxe horloges. Nu onderzoeken ze nog of die horloges echt zijn of nep.

Bodyguard en Lil' Kleine

Het AD heeft gemeld dat Vivian, als bodyguard van Lil' Kleine, vaak dichtbij de rapper was, zelfs op het podium. Er was een tijd dat mensen vaak bier naar Lil Kleine gooiden tijdens zijn shows. Vivian was in die tijd ook in de buurt, om de rapper te beschermen. Dit geeft aan hoe dicht hij bij bekende personen stond.

↡ Bekijk hier de video ↡