Sor cancelt voorprogramma Anouk na racistische opmerking

64005079 bsr agency 1
Het hele land was gisteren even in rep en roer toen zangeres Anouk er een wel erg heftig bericht uit gooide op Social Media. Dit was gericht op rapper Ronnie Flex, waarvan ze dacht dat deze een diss opmerking richting haar had gemaakt. Rapper Sor, die binnenkort in het voorprogramma van Anouk zou staan, laat weten hier niet gediend van te zijn en cancelt onmiddellijk zijn optreden.

N-woord

De zangeres postte op haar Instagram een filmpje waarin we Ronnie horen met de line: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Daarna was er een oud audiofragment te horen waarop Ronnie aangaf graag een nummer te willen maken met Anouk. De 49-jarige zangeres schreef hierbij als caption: "Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin’ broke bitch ni***h. Greetings from your old happy rich bitch ni***h."

Gecanceld

Sor is niet te spreken over de actie van Anouk en neemt daarom maatregelen. "Heb de show gecanceld om voor de hand liggende redenen", schrijft hij op social media. De concerten, die Jim worden genoemd, staan op 31 mei en 1 juni gepland. Op 29 mei staat Anouk ook in de Ziggo Dome, maar dan met haar show Deena.

CONTROVERSIËLE BERICHTEN

Het is niet de eerste keer dat we controversiële berichten van Anouk zien op Social Media."Ik ben net wakker geworden en ik kies voor geweld", schreef ze op een dag. "Zeg het zoals het is, totdat iemand iets zegt waar je het niet mee eens bent". Ook verschenen er een keertje de fameuze woorden: "G*y-besties voor het leven! Meisjes en h*mo’s FOREVAAAA" op haar Instagram. Toch minder poëtische teksten dan we zouden verwachten van de songwriter.