Weekhoroscoop 22 mei

weekhoroscoop1 1jpg
We hebben een lekker lang weekend achter de rug, wat ook gelijk betekent dat we deze week even rustig moesten opstarten. Inmiddels is het woensdag en hebben de sterren prachtige dingen voor je voorspeld. Lees snel verder als je benieuwd bent wat de rest van de week voor je in petto heeft!

Ram 

Deze week staat in het teken van verrassingen, Ram! Verwacht een onverwachte uitnodiging van een oude vriendin. Probeer niet te stressen over de rommel in huis; onthoud, zelfs het huis van die ene vriendin van je is lang niet altijd zo spik en span als jij denkt. Rommel is menselijk!

Stier  

Stier, je gaat deze week een nieuwe hobby ontdekken. Of het nu breien, yoga of het maken van TikTok-video's is, je zult er plezier in vinden (telt wijn drinken ook al een hobby?). Wel is het belangrijk dat je je niet zal laten meeslepen door je nieuwe hobby, anders gaat het ten koste van dagelijkse taken die je ook zeker niet moet vergeten.

Tweelingen

Deze week ben jij de sociale vlinder, Tweelingen! Je denkt er al een tijdje aan: het geven van een feestje. Misschien wel met je buren. O ja, en vergeet niet om de kinderen in bed te stoppen voordat je begint aan je derde glas wijn.

Kreeft

Kreeft, deze week draait alles om zelfzorg. Neem de tijd om een lang, ontspannend bad te nemen (als de kinderen je tenminste niet storen). Laat je niet verleiden tot online winkelen; je bankrekening heeft ook recht op rust.

Leeuw

Leeuw, je zult deze week in de schijnwerpers staan. Misschien moet je een presentatie geven op werk of word je gevraagd om te helpen met een schoolproject van je kind. Vergeet niet om af en toe diep adem te halen. Je kunt dit!

Maagd

Maagd, deze week vraagt om orde en structuur. Je zult een briljante manier vinden om de chaos van het huishouden te organiseren. Maar wees niet te streng voor jezelf als anderen (kuch, kuch, een soms heel irritante partner) binnen vijf minuten alles weer overhoop halen.

Weegschaal 

Weegschaal, deze week draait alles om balans vinden tussen werk en privéleven. Probeer een paar momenten voor jezelf in te plannen, al is het maar vijf minuten in de badkamer met de deur op slot. Je verdient het!

Schorpioen

Schorpioen, je zult deze week je innerlijke detective loslaten. Of je nu een vermiste sok opspoort of probeert uit te vinden wie de chocolade heeft gestolen, je zult de waarheid boven tafel krijgen. Geheimtip: Check de kledingkast van je partner of kinderen.

Boogschutter 

Boogschutter, je hebt een drang naar avontuur deze week. Overweeg een spontane picknick in het park of een nieuwe route naar werk. Kleine veranderingen kunnen grote vreugde brengen. Pas op voor grasvlekken!

Steenbok 

Steenbok, je bent deze week een multitasking-meester. Terwijl je het avondeten kookt, de was doet en een werkvergadering bijwoont, vergeet niet om even stil te staan en te lachen om de chaos. Jij rockt dit!

Waterman

Waterman, je creativiteit stroomt deze week. Misschien knutsel je iets leuks voor in huis of bedenk je een nieuw recept. Wat het ook is, je zult er plezier aan beleven. Vergeet niet om je creaties met anderen te delen; je zult verbaasd zijn over hoeveel complimenten je krijgt.

Vissen 

Vissen, deze week ben je de empathische luisteraar in je vriendengroep. Terwijl je luistert naar de problemen van anderen, vergeet niet om ook voor jezelf te zorgen. Een beetje me-time met een goed boek of een serie kan wonderen doen.

Bonus Tip 

Onthoud, gelach is het beste medicijn. Zelfs als je je afvraagt hoe dat speelgoed daar weer is beland, lach erom. Je bent een superman/vrouw die elke uitdaging aankan!