Weekhoroscoop 13 mei

weekhoroscoop1jpg
Lekker genoten van het zonnetje afgelopen weekend? De sterren fluisterden ons in de oren dat er een kans bestaat dat je deze week na het heerlijke weekend ietwat vermoeid begint. Maar geen zorgen: de sterren voorspellen dat het misschien even lastig opstarten is, maar na het opstarten staan er een hoop mooie dingen op je te wachten. Fijne week!

Ram 

Deze week zit vol met kansen om te stralen, Ram! Maar wees gewaarschuwd, schitteren kan soms lijken op schroeien. Dus draag zonnebrandcrème en wees voorbereid op de hitte van je eigen glorie.

Stier

Tijd om te ontspannen, Stier! Heftig weekend achter de rug, oepsie. De sterren vragen om goed te luisteren naar je gevoel en daar serieus op in te gaan. We weten namelijk allemaal dat jij je niet zo graag bij je gevoel stilstaat.  

Tweelingen 

Je hebt misschien het gevoel dat je in een realityshow bent beland, Tweelingen, vol plotwendingen en dramatische onthullingen. Maar onthoud, je bent de ster van je eigen show. Dus zet je beste gezicht op en laat die camera rollen.

Kreeft

Deze week staat in het teken van zelfreflectie, Kreeft. Neem wat tijd om na te denken over je leven en waar je naartoe wilt. Maar wees niet te streng voor jezelf - een beetje zelfmedelijden kan ook heel genezend zijn.

Leeuw

Het is tijd om je innerlijke diva los te laten, Leeuw! Laat de wereld zien wat je waard bent en eis het podium op. Maar onthoud, sterren kunnen soms ook uitdoven, dus wees voorzichtig met je ego.

Maagd

Deze week draait alles om organisatie, Maagd. Maak van je leven een spreadsheet en plan elk detail tot in de puntjes. Maar wees gewaarschuwd, het universum heeft een hekel aan te veel planning, dus wees flexibel als dingen anders lopen.

Weegschaal

Het is tijd om de balans op te maken, Weegschaal. Denk na over wat je echt gelukkig maakt en wat je energie kost. En vergeet niet, soms is het oké om een beetje egoïstisch te zijn - je kunt niet voor iedereen een evenwicht vinden.

Schorpioen

Deze week draait alles om transformatie, Schorpioen. Laat je oude zelf achter en omarm de nieuwe mogelijkheden die voor je liggen. Maar wees gewaarschuwd, metamorfoses kunnen een beetje kriebelig zijn.

Boogschutter

Het avontuur roept, Boogschutter! Spring in het diepe en ontdek nieuwe dingen, nieuwe ervaringen, nieuwe mensen. Maar onthoud, niet elk avontuur eindigt met een schat - soms eindigt het gewoon met een ongemakkelijke anekdote.

Steenbok

Deze week draait alles om ambitie, Steenbok. Streef naar de top en laat je niet afleiden door degenen die je proberen tegen te houden. Maar onthoud, de top kan eenzamer zijn dan je denkt, dus neem af en toe wat tijd om naar beneden te kijken en de mensen om je heen te waarderen.

Waterman

Het is tijd om je eigen weg te banen, Waterman. Laat je niet beperken door de verwachtingen van anderen en volg je eigen intuïtie. Maar wees gewaarschuwd, eigenwijsheid kan soms eenzaam zijn, dus zorg ervoor dat je genoeg snacks meeneemt op je reis.

Vissen 

Deze week staat in het teken van verbeelding, Vissen. Laat je fantasie de vrije loop en droom groots. Maar onthoud, er komt een tijd dat je weer met beide voeten op de grond moet komen - probeer dus niet te verdwalen in je eigen sprookje.