Zien: Acteur uit Máxima blijkt oude tv-bekende

scherm afbeelding 1403 02 21 om 125952 1
Heel Nederland geniet van serie Máxima, die over het levensverhaal van de Koningin gaat. In de nieuwste aflevering op Videoland zagen we een onverwachte bekende langskomen: kijkers viel het op dat er een oud-kandidaat van De Bachelorette is gecast voor een kleine gastrol.

De serie

Het eerste seizoen van de serie richt zich vooral op het liefdesverhaal tussen Máxima en onze eigen echte Willem, maar het volgende seizoen gaat verder met de rest van haar leven in het Nederlands Koninklijk huis:"Máxima trouwt, wordt moeder én koningin. Stuk voor stuk gebeurtenissen die in ons collectief geheugen gegrift staan en die we in het vervolg gaan terugzien".

Tussen de lakens

In de vijfde aflevering van de dramaserie is er een speciale rol weggelegd voor Samé. De oplettende kijker zal hem herkennen van zijn deelname aan De Bachelorette met Sylvia Geersen als begeerde vrijgezel. Uiteindelijk eindigde Sylvia met Joris, maar Samé kwam ook behoorlijk ver in de race om de laatste roos. In de serie is het de Argentijnse actrice Delfina Chaves waarmee hij speelt, in de rol van koningin Máxima. In aflevering vijf draaien de twee om elkaar heen, maar na een drankje aan een bar eindigen ze samen tussen de lakens. Het lijkt er echter op dat Máxima het na één avondje wel voor gezien houdt.

Acteerkunsten

Benieuwd naar Samés acteerkunsten? Hij duikt ongeveer vanaf minuut 24 op in de vijfde aflevering. Doet 'ie goed!