Ferry Doedens lekt 'per ongeluk' naaktfoto's

img 6246 1
Nadat Ferry vooral naamsbekendheid vergaarde door zijn rol als Lucas in Goede tijden, slechte tijden heeft hij zijn pijlen gericht op een carrière als erotisch model. Eind 2020 werd bekend dat Doedens onder het pseudoniem Ferdinand Diego softporno aan is gaan bieden tegen betaling via het AlleenFans platform. Hij postte gisteren echter 'per ongeluk' wat van zijn naaktfoto's op Twitter/X. 

Pikant kiekje

Vorig jaar kreeg de acteur al de hele moedermaffia over zich heen toen hij wel eens een pikant kiekje op Instagram gooide. Hij kreeg reacties als: "Als jij je er goed bij voelt zet t dan op kanalen hiervoor gemaakt maar hier zitten zoveel kinderen die straks denken dat dit normaal is die kinderen kijken tegen je op he. Echt jammer dit." Er waren er ook die het opviel dat diezelfde mensen die commentaar hadden wel lekker gingen op foto's van Jade Anna: "'Dus vrouwen mogen wel half naakt overal🙄en als een man zo iets doet dan wordt het afgekeurd🫣".  

'Foutje'

Ferry heeft het na alle ophef toch maar lekker bij zijn AlleenFans account gehouden, en we zien op andere platformen tegenwoordig enkel beschaafde plaatjes voorbijkomen. Tot gisteren dan. De acteur plaatste zijn pikante foto’s ‘per ongeluk’ op Twitter/X. Hierna rent hij wel als de bliksem naar RTL Boulevard om zijn excuses aan te bieden. Volgens Ferry zelf was het een foutje. In een video vertelt hij: "Allereerst natuurlijk sorry voor alle mensen die alles hebben moeten zien en daar niet op zaten te wachten.” 

Reclame

Hoe zijn naaktfoto’s op het verkeerde platform zijn beland? "Dat komt omdat er een miscommunicatie is ontstaan tussen mij en de provider waarmee ik alles upload”, legt hij uit. Hij belooft dat het niet meer zal gebeuren en dat hij de foto’s direct van zijn account heeft verwijderd. Of het allemaal zo ‘per ongeluk’ is gegaan wordt al snel in twijfel getrokken. De acteur maakt namelijk nog slim even reclame voor zijn AlleenFans account aan het einde van zijn verontschuldigings filmpje. "Mocht je nou wel benieuwd zijn, ga dan naar mijn OnlyFans en dan krijg je ook nog een leuk cadeautje erbij.”