Jelka van Houten komt binnenkort met klusprogramma

schermafbeelding 2023 08 25 om 131404
Hou je van tv-programma's over make-overs? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Onze favoriete actrice, Jelka van Houten, bekend van hits zoals 'Jackie' en 'Huisvrouwen bestaan niet', heeft een superleuk nieuw project: ‘Jelka Op Eigen Houtje’! Ze gaat woningen een flinke opfrisbeurt geven. En geloof ons, je wilt dit niet missen!

Nieuw programma voor Jelka van Houten

Elke week gaat Jelka aan de slag met een nieuw huis. Van een rommelige studentenkamer tot een chic appartement, niks is te gek voor haar! Met haar unieke en creatieve kijk tovert ze elke plek om tot een droomwoning. Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar de reacties van de bewoners. Zullen zij net zo enthousiast zijn over Jelka's gedurfde keuzes?

Jelka van Houten is niet alleen!

Hoewel het programma ‘Jelka Op Eigen Houtje’ heet, krijgt ze hulp van een paar bijzondere vrienden. Acteur Henry van Loon, haar eigen zusje (en topactrice) Carice van Houten, en de getalenteerde zangeres Birgit Schuurman springen bij om deze make-overs nog geweldiger te maken. Het is duidelijk: Jelka en Carice zijn twee zussen met gouden handjes!

Meer dan een Actrice

Je zou het misschien niet zeggen, maar naast acteren heeft Jelka van Houten nog veel meer talenten. Wist je dat ze ook geweldig is in decorbouwen, stukadoren en het opknappen van huizen? Ze struint graag kringloopwinkels af op zoek naar verborgen schatten voor haar projecten. En haar passie? Die is groot! Jelka zegt zelf: "Ik ben dol op klussen! Thuis ben ik altijd bezig. En na het opknappen van de huizen van al mijn vrienden, mocht ik eindelijk mijn eigen show maken. Wat een droom!"
Zet het in je agenda: ‘Jelka Op Eigen Houtje’ begint op woensdag 30 augustus om 20.30 uur op Net5. En als je niet kunt wachten? Dan kun je vooruitkijken op Prime Video! ????

↡ Bekijk hier de video ↡