Makers Wie is de Mol en Verraders zoeken deelnemers voor nieuw programma

schermafbeelding 2023 08 25 om 125923
Zin in spanning, avontuur en een heleboel fun? Goed nieuws voor alle avontuurzoekers en spelletjesfanaten: de makers van 'Wie is de Mol?' komen met een nieuw programma! Stel je voor: een reis vol uitdagingen en avontuur. Ben je nieuwsgierig? Blijf dan zeker lezen!

Nieuw programma

De toppers van AVROTROS en IDTV, bekend van programma's als 'Het Onbekende', 'Wie is de Mol?' en 'De Verraders', hebben de handen ineengeslagen voor het nieuwe programma 'The Game'. In dit spannende programma ga je samen met andere deelnemers op een onvergetelijke reis. Maar pas op, want tijdens deze reis kom je voor allerlei lastige opdrachten te staan. Denk aan sportieve uitdagingen, maar ook hersenkrakers waar je hoofd van gaat tollen!

Deelnemers voor nieuw programma

Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Dan hebben we nog iets leuks: ze zijn op zoek naar deelnemers! Vraag jezelf af: ben jij iemand die graag in een team werkt of doe je alles liever alleen? Sta je vooraan als er iets te doen is of kijk je eerst de kat uit de boom? En kun jij goed zien wanneer iemand een beetje zit te jokken? Wie weet ben jij dan de geluksvogel die straks de grote prijs wint! Maar wacht niet te lang, want inschrijven kan maar tot 17 september. Oh, en nog iets: zorg dat je het weekend van 29, 30 september en 1 oktober vrijhoudt. En, niet vergeten: je moet minstens 23 jaar zijn en de hele maand januari 2024 beschikbaar zijn.

Wordt het programma wereldberoemd?

Na het grote succes van 'De Verraders' in het buitenland, zitten we ons allemaal af te vragen: gaat 'The Game' ook de wereld overnemen? Als het aan ons ligt wel! Maar, wat betekent zo'n internationaal succes eigenlijk voor de makers? Dat blijft nog even een verrassing!
Beeld: Avrotros

↡ Bekijk hier de video ↡