Love Island- bombshell Thijn volgt voetsporen van oudere zus

schermafbeelding 2023 08 25 om 110756
Het was weer zo'n avond waarop we op het puntje van onze stoel zaten, vol verwachting van de nieuwste avonturen in Love Island . Gisteren konden we kennismaken met de nieuwe bombshell van Love Island: Thijn. Hij heeft een bijzondere inspiratie!

Thijn Love Island

We weten allemaal dat Love Island nooit saai is, zeker niet met de constante toevoeging van nieuwe gezichten. En gisteren werden we aangenaam verrast door de knappe Thijn. Deze 20-jarige jongeman uit Eindhoven heeft het allemaal: looks én brains. Hij studeert namelijk psychologie! Thijn heeft een duidelijk beeld van zijn droommeisje: ambitieus, lief, zorgzaam en met een prachtige bos haren. En als je denkt dat dit alles is, wacht dan maar tot je het volgende hoort...

Zus van Thijn uit Love Island

Ja, Thijn heeft een geheim! Hij is niet zomaar een deelnemer; hij heeft Love Island-bloed. Voor de superfans was het een verrassing om te horen dat Thijn het jongere broertje is van Eilish, een vroegere deelneemster van Love Island. Eilish en haar partner Gianni vonden de liefde in het programma, en hun romance gaat nog steeds sterk. Ze hebben de grote stap genomen om samen te wonen, wat laat zien dat ware liefde echt kan ontstaan in de villa.

Geïnspireerd

Met een zus die zoveel succes heeft gevonden in Love Island, is het duidelijk waarom Thijn zo enthousiast is over zijn eigen avontuur in de villa. Zo heeft hij gezien dat het programma echte liefde kan brengen en is hij hoopvol dat hij ook zo'n speciale connectie zal vinden. Met zijn charme, intelligentie en het inspirerende liefdesverhaal van zijn zus als motivatie, kan het niet anders dan dat Thijn een opvallende deelnemer wordt dit seizoen.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: RTL