Hoe ik mijzelf laat geloven dat ik wél sportief ben

giphy
Nee, ik ga niet naar de sportschool. Maar ik ontken ook niet dat ik dat niet nodig heb. Natuurlijk doe ik wel de nodigeworkouts, maar dan vermomd als alledaagse activiteiten. Check hieronder wat ik daarmee bedoel en of jij dit stiekem ook doet.

Sprinten naar de sprinter

Ik zie dat ik nog maar 2 minuten heb om de trein te halen. Ik trek zo snel als ik kan een sprintje. Terwijl een norse conducteur met dikke snor het fluitsignaal geeft, spring ik à la James Bond style de trein in. Kleine koprol en ik ben binnen. Het was kort, maar ik heb wel weer even een halve marathon in een minuut afgelegd.
giphy

Wijn Workout

Het is vrijdagavond er wordt meer wijn ingeschonken dan tijdens dat feestje van Jezus. Gemiddeld hef ik zo'n 8 keer mijn glas voordat 'ie leeg is. Als ik dat de hele avond doe heb ik toch weer mooi 10x een sessie van 8 heffingen gedaan. Noem mij maar een fitgirl. En dat op de vrijdagavond.
giphy

Raven in de club

Op zaterdagnacht van 22.00 tot zo'n 05.00 ben ik te vinden in de club, los aan het gaanlike no one's watching.Faded van de drank en God mag weten nog meer, beweeg ik zo extreem veel dat ik de dag erna niet gevloerd ben door een kater, maar door hevige spierpijn. Staat gelijk aan een middagje fitness lijkt mij?
giphy

Til je lam (kratje bier)

Met een gemiddeld gewicht van zo'n 10kg is dit zeker een aardige workout te noemen. Soms til ik 'em enkel van de supermarkt direct in mijn kofferbak, maar toch. Het is vrij zwaar oké?
tenor

Knijpen in de benzineslang

Je kent toch wel van die fitnessapparaten waar je in moet knijpen? Om iemand beter te kunnen wurgen? Laat die nou makkelijk te vervangen zijn door regelmatig te tanken. En terwijl je dat doet kan je meteen lekker janken om de benzineprijs die zo bizar is.
giphy

Seks.. duh

Tijdens welke activiteit (dat niet direct sport is) verbrand je de meeste calorieën? Precies, tijdens de seks. Met een vrijpartij van een halfuurtje verbrand je toch goed even tussen de 15 en 350 calorieën.
giphy