Deze vier typen weggebruikers willen we gewoon niet meer zien

giphy
Als je dagelijks de auto pakt valt het pas op hoe irritant mensen eigenlijk zijn. Hierbij dan ook vier mooie voorbeelden van herkenbare types op de weg, gotta catch ‘em all!

1. De zure zakenman

Je kijkt rechts van je en daar heb je hem in zijn natuurlijke habitat; de zure zakenman. Een mooi exemplaar. Hij geeft je het gevoel alsof zijn 2-jarige zojuist over zijn nieuwe bekleding heeft gekotst en zijn mondhoeken hangen zo ver naar beneden dat het lijkt alsof hij er jaren voor heeft getraind. Zou zijn pantalon te strak zitten of is dit business casual
? Je vraagt je af wat voor muziek hij draait tot je je beseft dat dode mensen helemaal niks kunnen horen. Ah, vandaar.
giphy

2. Het woeste nijlpaard

Je kijkt in je spiegel en je vraagt je af wat die auto in je kofferbak doet tot je ziet wat voor tragedie er zich achter je afspeelt. Met woeste gebaren wenkt het nijlpaard dat je aan de kant moet gaan terwijl je al veel te hard een vrachtwagen aan het inhalen bent. Het nijlpaard maakt bewegingen alsof het meedoet aan Nederland in Beweging en je vraagt je af of het bedreigde diersoorten zijn aangezien je ineens de drang voelt om heel hard op de rem te gaan staan.
giphy

3. De rollator

Deze mensen komen waarschijnlijk nog eerder met de fiets op plaats van bestemming aan. Ze vergeten namelijk constant op het gaspedaal te drukken. Vaak zijn het oude mensen of mensen die een luier om moeten tijdens het autorijden omdat ze anders uit angst zichzelf bevuilen. Of allebei, dat kan natuurlijk ook nog. Als je écht ergens op tijd moet zijn, rijden ze ook nog links en weten ze opeens niet meer hoe een stuur werkt. Maar jongens en meisjes, rechts inhalen mag natuurlijk niet van oom agent!
giphy

4. Het chronische remspoor

Het is natuurlijk al enorm beangstigend dat je op een geasfalteerde weg rijdt, laat staan dat je niet alleen bent op al die kilometers asfalt én er ook allemaal hobbeltjes in de weg zitten. Want als zelfs het kenteken van de voorganger nog onleesbaar is gaat het chronische remspoor toch maar alvast op de rem staan. Je moet helemaal oppassen als er 4 auto’s voor het angstige geval er iemand remt. Rood licht. Paniek. Nu moet ik ook remmen. Remmen. Ja. Ahhh. Zo bevredigend. VERVELEND HE AL DIE FILES?!
giphy