Bibi Breijman opnieuw in ziekenhuis door misselijkheid van zwangerschap

schermafbeelding 2023 12 10 om 112035
Bibi Breijman , bekend van televisie, is zwanger van haar derde kindje. Deze blije aankondiging gaat echter gepaard met een uitdaging: net als bij haar vorige zwangerschappen, kampt Bibi weer met ernstige zwangerschapsmisselijkheid.

Moeilijke zwangerschap Bibi Breijman

Bibi's derde zwangerschap is een mix van blijdschap en moeilijke momenten. Ze heeft opnieuw te maken met hyperemesis gravidarum, een extreme vorm van misselijkheid. Dit probleem was ook aanwezig tijdens haar zwangerschappen van Teddy en Chester, wat zelfs meerdere ziekenhuisopnames noodzakelijk maakte. Ook nu heeft Bibi's gezondheid haar naar het ziekenhuis geleid.

Ziekenhuis

Waylon, Bibi's partner, deelt op Instagram dat Bibi voor de tweede keer deze week in het ziekenhuis is opgenomen vanwege haar misselijkheid. Het management van Bibi heeft laten weten dat het om een dagopname gaat waarbij ze vitamines toegediend krijgt. Deze behandeling is nodig door de verzwakte toestand waarin Bibi zich bevindt door het overmatige braken. Iedereen wenst Bibi een voorspoedig herstel toe.

Zwangerschap Bibi Breijman

Bibi maakte het nieuws van haar zwangerschap op een speciale manier bekend. Tijdens Pakjesavond deelde ze het blijde nieuws met haar kinderen in een ontroerende video op Instagram. De reactie van dochter Teddy was bijzonder schattig en vol verbazing. Haar nieuwsgierigheid naar de geslacht van de baby, "Is dit een meisje?", toont de opwinding en het geluk binnen het gezin. Dit mooie moment is een lichtpuntje ondanks de uitdagingen die Bibi momenteel doormaakt.

↡ Bekijk hier de video ↡