Het lijkt erop dat realityster Diva niet meer vrijgezel is!

schermafbeelding 2023 08 15 om 142943
Diva, de opvallende verschijning uit verschillende realityprogramma's , heeft haar hart verloren aan een bijzondere persoon. Michella Kox, haar collega uit het programma 'Echte Meisjes in de Jungle', deelt dit leuke nieuws via haar Instagram Stories.

Diva

Diva heeft de harten van vele televisiekijkers gestolen met haar deelname aan meerdere realityshows. Ze werd eerst bekend bij het grote publiek door haar verschijning in De Bachelor, waar ze met haar unieke persoonlijkheid en oprechtheid indruk maakte op bachelor Tony Junior én de kijkers. Maar dat was slechts het begin van haar realitycarrière. Later sloot ze zich aan bij Echte Meisjes in de Jungle, waar ze samen met andere bekende realitysterren de uitdagingen van de jungle aanging. Zij werd beste maatjes met Michella Kox die zij haar moeder in het programma noemde. Nu gaan ze nog steeds met elkaar om en heeft Michella nieuws over haar tv-kind.

Diva niet meer vrijgezel

Op Instagram onthulde Michella Kox het nieuws dat Diva verliefd is. Ze zei: "Ik ben vandaag met mijn liefste kind en mijn liefste kind heeft verkering." Diva reageerde op de achtergrond en liet weten dat haar relatie nog in de beginfase is. Maar Michella drong aan, zeggende: "Wel waar. Wel officieel. Ik mag zijn naam gewoon niet zeggen, maar Diva is bezet." Na enig aandringen van Michella gaf haar vriendin toe dat ze inderdaad in een relatie zit.

Waarschuwing

Maar Michella had ook een waarschuwing voor Diva's nieuwe liefde. Ze liet op beschermende wijze weten: "Beste meneer, als u Diva pijn doet, ben ik genoodzaakt om al uw tandjes uit jouw mond te slaan." Hoewel de identiteit van haar nieuwe partner nog een mysterie is, is één ding zeker: Diva's vrienden staan klaar om haar te beschermen en te steunen in dit nieuwe hoofdstuk van haar leven.