Is deze bekende vrouw binnenkort te zien in de Playboy?

schermafbeelding 2023 08 01 om 120910
Eerder werd bekend dat Playboy meer bekende vrouwen wil hebben die naakt in het blad gaan poseren. Nu lijkt het erop dat Jaimie Vaes, de ex-verloofde van Lil’ Kleine, uit de kleren is gegaan voor het blad.

Jaimie Vaes

Volgens Shownieuws zou Jaimie Vaes de eerste BN’er zijn na lange tijd die in de Playboy poseert. Eerder werd bekend dat ze een van haar weinige optredens in een talkshow geannuleerd heeft in verband met omstandigheden. Veel juicechannels denken dat dit door een shoot is van het blad. Waarom zou ze anders niet komen opdagen? Of de influencer helemaal naakt verschijnt, is nog niet duidelijk, maar we kunnen in ieder geval pikante foto’s van haar verwachten op de cover én in het magazine.

Instagram

Hoewel het nog niet honderd procent zeker is, lijkt het erop dat Jaimie Vaes de geruchten zelf bevestigt. Zij plaatste deze week een foto van haar vinger, met een nagel waarop het bekende logo van Playboy is afgebeeld. Ook zal het niet de eerste keer zijn dat Jaimie pikante beelden deelt met de wereld. Zij deelt namelijk wel vaker kiekjes op Instagram van haar lichaam in bikini.

Geld

Over de verdiensten van Jaimie met deze klus, zijn nog veel vragen. Zo zijn er geruchten dat dit ongeveer tussen de 80.000 euro en 150.000 euro kan zijn. Maar in de presentatoren van Shownieuws denken ze dat ze een stuk minder zou krijgen. Bart Ettekoven vertelt dat hij aan 20.000 euro denkt. Ook denkt hij hardop na over andere opties. ‘’Zij zou nog veel meer kunnen verdienen aan OnlyFans, met haar naam’’. Daarnaast denkt hij dat je voor OnlyFans niet helemaal uit de kleren hoeft en voor de Playboy wel.

↡ Bekijk hier de video ↡