Mysterie opgelost: Dit is de vader van het tweede kindje van Jørney!

schermafbeelding 2023 07 04 om 155308 2
Begin juni liet Jørney Hendrikx, bekend van Ex on the Beach, weten dat ze is bevallen van haar tweede kindje. Wie de vader is, was nog niet duidelijk… tot nu. Dat deelt ze namelijk via Instagram.

Bevalling

Begin juni beviel de realityster van haar tweede kindje Imran en laat nu weten hoe het met haar gaat. Zo post zij op Instagram een foto samen met haar twee kinderen, Aaliyah en Imran waarin ze vertelt dat ze een moeilijke tijd heeft gehad. ‘’Ik schrijft dit bericht met mixed feelings’’, vertelt ze. ‘’De dag dat ik naar het ziekenhuis moest om te bevallen, is de dag dat ik te horen kreeg voor de deur van mijn moeder dat zij helaas niet meer onder ons is op een hele aparte wijze.’ Ondanks dit verdrietige nieuws, neemt het niet weg dat ze ook heel gelukkig is met haar pasgeboren zoontje.

Jørney Ex on the Beach: Double Dutch

Jørney Hendrikx deed in 2021 mee aan reality programma Ex on the Beach: Double Dutch en heeft daar liefde gevonden bij Odim, een andere deelnemer. Tijdens het programma konden ze het goed met elkaar vinden, tot dat Odim naar huis moest. Toen kreeg Jørney een klik met Danny. De vonk tussen Odim en Jørney leek toch niet overgewaaid, want na het programma zochten ze elkaar op en raakten zwanger van hun eerste kindje. Toch ging het tijdens de eerste zwangerschap niet goed tussen de twee. Ze spraken en zagen elkaar niet en al gauw kwamen er meer roddels over de loyaliteit van Odim. Ze gingen officieel uit elkaar.

Vader

Toch is er verandering gekomen in de relatie tussen de twee, want nu is bekend dat Odim ook de vader is van kindje twee, Imran. Of de twee nog steeds een relatie hebben, is niet bekend.

↡ Bekijk hier de video ↡