Sarah van Soelen heeft spijt van ingreep

schermafbeelding 2023 06 12 om 104258
Sarah van Soelen heeft laten weten dat ze spijt heeft van de cosmetische ingreep in haar lip. Dit liet de zij weten in een interview met VROUW Magazine van De Telegraaf.

''Hoe groter, hoe beter..."

Altijd dacht Sarah: hoe groter de lippen, hoe beter de lippen. In het Interview met de Telegraaf vertelde Sarah dat ze cosmetische ingrepen aan haar uiterlijk deed, omdat ze ‘in een nare periode wilde compenseren’. “Ik vond mezelf niet knap en alle vriendinnen deden dit. Ook toen ik toegaf dat ik naar een afkickkliniek ging, viel iedereen over me heen. Gelukkig heb ik fijne familie en vrienden die me altijd steunen”, aldus Sarah van Soelen.
schermafbeelding 2023 06 12 om 104309
Sarah heeft nu spijt van de ingreep en heeft een besluit genomen: “Ik ga de fillers eruit laten halen.” Volgens Sarah vindt haar moeder dit een erg goed besluit: “Mijn moeder staat nu al te juichen. Die zegt altijd: ‘Ik had toch al een mooi kind op de wereld gezet?'”

Meest besproken relatie

Ze is vooral bekend als de ex-partner van André Hazes Jr., met wie ze in 2022 een van de meest besproken relaties had. Hoewel het al een tijdje geleden is dat de twee uit elkaar gingen, blijft Sarah een onderwerp van gesprek in de media. Ze heeft onlangs bevestigd dat ze geen contact meer wenst met de populaire zanger,

Rachel Hazes en Sarah van Soelen beleven gezellige avond samen

Het fragment over dit onderwerp is hier beneden terug te zien.

↡ Bekijk hier de video ↡