Schietpartij bij 'I Love Urban' evenement van Jandino

schermafbeelding 2023 11 26 om 112456
In de nacht van zaterdag op zondag is er een schietpartij voorgevallen tijdens een urbanfeest in Rotterdam Ahoy. Een man raakte zwaargewond door een schietpartij. De bekende entertainer Jandino Asporaat was de gastheer van het evenement. Dit incident heeft geleid tot de arrestatie van twee verdachten.

Schietpartij bij 'I Love Urban'

Rond 04.30 uur in de vroege ochtend, toen het feest ten einde liep, vond de schietpartij plaats. Het slachtoffer, een man, werd ernstig gewond maar was nog bij bewustzijn toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht. De twee verdachten, mannen van 20 en 31 jaar oud, zijn afkomstig uit Rotterdam. Deze tragische gebeurtenis vond plaats tijdens het populaire evenement 'I Love Urban', dat een verscheidenheid aan bekende artiesten presenteerde, zoals Frenna, Jonna Fraser, Bilal Wahib, Bizzey, Idaly en Poke. Jandino Asporaat was de gastheer van het feest.

Opgepakt

Naast de schietpartij werden er nog twee andere mannen gearresteerd tijdens het evenement. De ene man werd opgepakt omdat hij een politieagent aanviel, en de andere vanwege het beledigen van de politie. De man die de agent aanviel, werd tijdens zijn arrestatie getaserd. Deze incidenten benadrukken de noodzaak van strenge veiligheidsmaatregelen bij grote evenementen. De politie en organisatoren van evenementen werken samen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen en de veiligheid van bezoekers te waarborgen.

↡ Bekijk hier de video ↡