Move over high tea! Er bestaat nu een high cocktail

high cocktail travel header blog
Bye, bye kopjes thee; wij gaan aan de zuip! Want naast een delicious high tea kun je nu ook in steeds meer restaurants en cocktailbars een high cocktail bestellen. Count us in!

Heerlijke high cocktail

Zet je theeleutimago opzij, want vanaf nu wil je niks anders meer dan een high cocktail. In steeds meer restaurants begint dit arrangement op de kaart te verschijnen en je hoort ons absoluut niet klagen. Want wat is er nou lekkerder dan genieten van cocktails inclusief lekkere hapjes? Juist. Helemaal niks. Tijd om je vriendinnen bij elkaar te roepen, want dit is het ultieme vriendinnenuitje naar het terras (mits de zon schijnt natuurlijk). Wil je weten waar je deze high cocktail kunt reserveren? Wij zochten een aantal restaurantjes voor je op, maar laat het vooral weten als jij er nog een paar weet, dan kunnen we deze mooie lijst aanvullen met de leukste adresjes!

Brasserie Houtmarkt - Breda

In Breda krijg je bij Brasserie Houtmark twee cocktails met twee rondes eten voor €29,95. Ronde één bestaat uit borrelhapjes en de tweede ronde zit vol met verschillende desserts. Als je op vrijdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur komt, krijg je een extra cocktail naar keuze.

Het Stadscafé - Apeldoorn

Bij Het Stadscafé in Appeldoorn krijg je voor €29,50 een high cocktail. Ook hier worden er meerdere lekkernijen bij je drinken geserveerd. De menukaart vol cocktails wisselt vaak, dus de keuze is reuze en iedere keer afwisselend. Klinkt goed!

Tante Boefje - Pijnacker

Drinken uit een roze etagère; wie wil dat nou niet? Bij Tante Boefje in Pijnacker reserveer je een high cocktail voor €29,50. Je krijgt dan drie cocktails van de kaart en heerlijke gerechtjes zoals carpaccio wrap, zoete aardappelfriet en nacho's. Zwanger? De high cocktail is ook alcoholvrij te bestellen.

Cornelis - Epe

In Epe zit je flink aan de zuip met je vriendinnen voor €33,50 per persoon. Je krijg dan drie cocktails in drie verschillende stijlen en smaken. Ook bij deze high cocktail mogen lekkere hapjes niet ontbreken. Let wel even op de tijd, want dit arrangement kan alleen gereserveerd worden tussen 14.00 en 17.00 uur of vanaf 20.30 uur. Cheers!

NJOY - Kampen

Ook bij NJOY in Kampen heb je een heerlijke high cocktail op de kaart staan. Je kunt er zelfs kiezen uit drie (€22,50) of vijf (€32,50) gangen. Bij iedere gang wordt een heerlijk gerecht geserveerd. Niet zo'n fan van cocktails? Misschien is de high prosecco dan iets voor jou.
LEES OOK: