VAKANTIEBLUNDER: MAXIME (27) 'Ik stond na twee jaar ineens oog in oog met mijn vakantieliefde'

vakantieliefde
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Maxime (27)*. Vakantieliefdes zijn meestal alleen voor op vakantie en daarna zie je ze nooit meer terug. Bij Maxime verliep het iets anders en volgde er een ongemakkelijke ontmoeting in Nederland..
VAKANTIE LIEFDE
Op mijn 17e werkte ik op een camping in Italië. Op een avond kwam er een ontzettend leuke jongen aan op de camping. Hij kwam samen met zijn ouders het restaurant binnen gelopen waar ik toen werkte.
Het was gelijk duidelijk: wij gaan een hele leuke vakantie hebben samen. Hij was helaas maar twee weken op de camping, maar die tijd hebben we maar al te goed benut. We aten samen pizza, maakten nachtelijke uitstapjes naar het vlakbij gelegen meer, keken films, dronken meer dan genoeg wijn en vierden samen met andere jongeren feest in het jongerenhonk.
EEN ‘VREEMDE’ SITUATIENa twee weken was het tijd om afscheid te nemen. In de ochtend komt hij nog even langs mijn tent. Maar dit afscheid bleek nogal definitief: hij ging door naar een andere camping waar zijn VRIENDIN zat! Nou, dat is lekker. Bij vertrek vroeg hij mij om geen sms’jes meer te sturen en hem niet meer te contacten. Hij vroeg mij ook om geen berichtjes meer te sturen en hem niet meer te contacten. Nou, tot zo ver mijn vakantieliefde... Gelukkig ben ik ook niet helemaal van gisteren en had ik al bedacht dat vakantievriendjes voor op vakantie zijn. Ergens kon ik er dus wel om lachen dat hij gewoon een vriendin had. DIT VIND JE OOK LEUK: ZO KRIJG JE EEN GELUKKIG LEVEN TIJDENS QUARANTAINE ZELFDE STUDIE
Maar, nu komt het hoogtepunt van het verhaal: Ik ben gaan studeren aan de ALO in Tilburg. En twee jaar later stond hij ineens voor mijn neus! Wat bleek? Hij wilde dezelfde opleiding gaan doen. Sterker nog, hij moest toelating doen om aangenomen te worden en ik was een van de studenten die hem moest beoordelen. Hij deed het goed, dus ik kon niet anders dan hem een goede beoordeling geven. De kriebels voor hem waren wel weg. Maar dat kwam waarschijnlijk ook omdat ik inmiddels een vriend had, waar ik nu mee getrouwd ben. Bij mij viel niks meer te halen! TOT NOOIT... IK BEDOEL OOIT
Tot zo ver dus het ‘Tot- nooit-meer-ziens-gedeelte, want ineens kwam ik hem weer dagelijks tegen. Heel awkward
wanneer zijn vrienden dan vragen: „Oh, jullie kennen elkaar al of niet?’’ Hij woonde inmiddels samen met zijn vriendin die hij destijds bedrogen had. Ik heb onze geschiedenis dus maar even in het midden gelaten ten koste van zijn relatie.
Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen? Mail ons!