De teleurstellende waarheid over single zijn

giphy
Er is niets spannender dan jong, geil en single te zijn? Uh-uh. Het single leven kan ook gewoon kut zijn. Zelfs psychisch belastend. Vooral vandaag de dag, waar we ons blind staren op de enorme selectie van potentiële partners, met onze groeiende lijst van eisen.
Met onze klote Whatsapp, Facebook, Instagram, Snapchat, Vine, Tinder, iMessage, onze fucking laptops en telefoons waardoor we de wereld en mensen om ons heen alleen nog af en toe herkennen als een blurry rand achter ons telefoonschermpje. We beschouwen likes als liefde, piemelfoto's als aandacht, Whatsapp als persoonlijk contact, aardig zijn als onzeker, gemeen zijn als zelfverzekerd, en haat is openbaar en liefde is verborgen.
Single zijn is harstikke moeilijk, verdrietig, depressief en naar. Diep respect naar de singles onder ons. Hier zijn tien teleurstellend waarheden over de singles:

1. Alles is onpersoonlijk

Wie leert er nou nog écht iemand persoonlijk kennen? Het enige contact wat we hebben is met onze telefoon. Ja, je hebt uren en urenlange conversaties met je nieuwste chick op Whatsapp, maar is dat nou echt een gesprek? Hartjes en plaatjes van kusjes zijn niet te evenaren met een echte natte lebber.
giphy

2. Het is allemaal leugens en bedrog

Vrijwel overal op internet (en vooral op Tinder) wordt alles verdoezeld en mooi gephotoshopped. Maar wanneer je dan iemand in het echt ontmoet, is het één grote teleurstelling. Een beetje hetzelfde idee als een triple pushup beha dragen en vervolgens je cup AA showen.
source

3. Alles wordt alleen gesuggereerd

Iedereen wil liever single zijn of zich 'nog even' niet binden. Want er kan altijd nog iets beters op je pad komen. KAN he, KAN. Het kan ook zomaar zijn dat je de rest van je leven alleen moet doorbrengen met 5 katten omdat je toen je knappe jaren iedereen afsloeg, want je wilde nog even single blijven. Eigen schuld, bitch.
giphy

4. Je eisen stijgen

Zowel jouw eisen als die van je scharrel stijgen en stijgen totdat er uiteindelijk niet meer aan kan worden voldaan. Dank je wel, Magic Mike, The Notebook, en Step Up. Tegenwoordig moet iedereen hetzelfde sickpack hebben als Channing Tatum, de looks van Ryan Gosling en het innerlijk van een grote teddybeer. Het liefst trouwens ook dedancemovesvan Channing. En hij moet een grote piemel hebben. Girl, heb jij cup F? Nee, dus kleine tieten, kleine lul.
giphy

5. Je werk wordt je leven

Het werken an sich neemt een grote rol in het leven van de singles in. We verstoppen onszelf. Want thuis wacht toch alleen maar de TV op je hè? Dus dan maar uren overwerken, want thuis zit je toch maar uren in je eentje op de bank te huilen bij slechte rom-coms. Meid, ga naar buiten, laat de slet in jezelf eindelijk vrij! Zo kom je nooit iemand tegen.
giphy

6. Altijd dat medelijden

Het is irritant als mensen naar je huidige relatie status of vragen of je nou eens al iemand hebt ontmoet. En die medelijdende blik als je zegt dat je nog steeds alleen bent... Ga toch weg met die zielige blik, ik kies er zelf voor om single te zijn. Als ik zou willen zou ik morgen een vriendje hebben hoor... écht.
giphy

7. Druk uit de maatschappij

Niet alleen je omgeving, maar ook de media en zinloze "feestdagen", zoals Valentijnsdag, geven singles het gevoel dat er iets mis is met ze. Waarom moet ik een relatie hebben om een bepaalde feestdag te mogen vieren. Is dat niet iets met discriminiatie ofzo?
giphy

8. Het is ongezond

Singles hebben vaker hartproblemen en ondervinden meer stress dan mensen in relaties. En al is er echt iets aan de hand, heb je niemand om even je hand vast te houden. We hebben knuffels nodig, af en toe een lekkere lebber en soms gewoon een piemel. Echt, daar word je gezonder van.
source

9. Veel seks? Sure.

Bullshit. Tegenwoordig zou single zijn betekenen dat je overal rondneukt en in elke stad een chick hebt zitten. Nou, mooi niet. In plaats daarvan zitten wij singles elke avond op de bank ingenesteld met onze 4 katten.
giphy