Zo kom je in één klap over die asshole heen

giphy
Als je hier terecht bent gekomen door op google ' Over je ex heen komen ' in te typen, dan zal dit waarschijnlijk niet de eerste site zijn die je bezoekt. Ten eerste, KUT dat je er nog niet over heen bent en ten tweede; GEFELICITEERD! Want je bent eindelijk bij het goede adres. Want wij weten hoe het voelt en wij weten uit ervaring wat ECHT werkt. Hier de 10 allerbeste tips om die fucker volledig uit je geheugen te wissen.

Blokkeren en verwijderen

Meteen c old turkey verwijderen en blokkeren. ‘ En wat als hij nog wat wil sturen? ’ Vergelijk het met die afgedankte fiat waar je al 10 jaar in hebt gereden. Als de garage belt en zegt dat hij klaar is voor de schroot. Dan ga je toch ook opzoek naar een nieuwe auto?
giphy

Series en films

Geen films en series kijken over hoe fijn het is om een relatie te hebben, maar juist over hoe fijn het is om vrijgezel te zijn.
Voor de vrouw:
De klassieker Sex And The City, hier kan geen serie tegenop. Maar let wel op, de laatste 4 afleveringen van seizoen 6 zijn wel relatie gericht dus misschien beter om deze pas te kijken als je iets minder kwetsbaar bent.
En, 'How To Be Single' is ook echt een aanrader. En deze kan je gewoon zonder enige schade tot het einde kijken. En ook nog eens leerzaam!
Voor de man:
'The Hangover' en natuurlijk 'Wolf Of Wallstreet'.
giphy

Installeer dating apps

'Maar ik ben nog niet klaar voor iemand anders'. Dat hoeft ook nog niet. Het enige wat je hoeft te doen is een datingapp te installeren en een beetje swipen. Je hoeft nog niet eens met iemand te chatten. Maar het kan geen kwaad om alvast je fanbase op te bouwen.
source

Gooi hem letterlijk weg

Schrijf zijn of haar naam op een briefje en gooi hem uit het raam of verbrand het briefje. Het klinkt een beetje alsof je voodoo aan het beoefenen bent maar het helpt echt. Zo verwijder je letterlijk iemand uit je leven.
giphy

Maak nieuwe vrienden

Bevind jij je in een vriendengroep waarin iedereen bezet is? Maak nieuwe single vrienden. Met deze vrienden kan je uitgaan en single troubles bespreken. Geen idee hoe en waar je ze moet vinden? Je kan tegenwoordig op de datingapp van Bumble 'opzoek naar vrienden' aanzetten. Makkelijker kan het niet toch? Staat een beetje wanhopig, maar hey, je moet toch wat.
source

Post zo min mogelijk op social media

Veel single vrouwen maken deze fout. Zodra ze single zijn posten ineens allemaal 'sexy' selfies om maar te laten zien dat het goed met ze gaat. Dit moet je juist niet doen! Hoe minder je laat zien waar je mee bezig bent des te nieuwsgieriger je ex wordt. Dus laat ze maar raden. En op het moment dat je echt iets tofs te melden hebt - een nieuwe baan of een trip naar NY - dan zet je het op social media. BAM In Yo Face mothafuckaaaa!
giphy

Plan dagen voor jezelf

Plan een heel weekend alleen en doe waar je zelf zin in hebt. Het zal misschien even wennen zijn om weer alleen dingen op te pakken, daarom hier een paar dingen die je alleen kan doen:
Voor de introverten:
Sporten, sauna, middag biosje pakken, shoppen zonder dat iemand steeds vraagt: 'Laat eens zien.' (fucking irritant).
Of je kan de hele dag op de bank gaan liggen met comfort food in de ene hand en de afstandbediening voor Netflix in de andere.
giphy

Beweeg!

Nadat je al dat comfort food naar binnen hebt gewerkt is het tijd om van die bank af te komen! Ga sporten en stel een doel voor jezelf. Als je lekker in je vel zit straal je dat ook uit. Dus, meer sjans voor jou! En oh ja, het is ook heel gezond, endorfine blabla....
giphy

Date onder je standaard

Klinkt misschien een beetje arrogant maar zo zit het nou eenmaal in elkaar. Je hebt zesjes en je hebt negens. En iedereen die dit ontkent is hypocriet.
En je moet ergens weer het daten oppakken toch? Zelf ben je natuurlijk een negen, dus begin lekker met het daten van zesjes. Zo kan het alleen maar meevallen en is er een grotere kans dat jij de touwtjes in handen houdt. Dus zo loop je minder risico om weer gelijk op je bek te gaan.
giphy

Kom hem "toevallig" tegen

Het gaat er toch een keer van komen en dan kan je maar beter voorbereid zijn dan dat je hem tegenkomt op het moment dat je net je 'fuck it' dag hebt. Mocht het niet kunnen omdat je hem elke dag ziet ivm school/werk. Zorg er dan voor dat je in de weken na de break-up er tip top uitziet! They don't know what they got till it's gone!
Hoop dat dit je een beetje gaat helpen! En denk er aan. Over iemand heen komen kost tijd. En neem deze tijd ook!
source