Dus..een week na je break-up alweer een nieuwe relatie?

cover
Kijk, ik ben al ruime tijd single. Niet dat ik slecht ben in versieren (okay, misschien een beetje), maar omdat ik heel voorzichtig ben. Ik moet er heel zeker van zijn, anders is het een no-go voor mij. Bij sommige andere leeftijdsgenoten lijkt die voorzichtigheid helemaal niet te bestaan. Die worden de ene week gedumpt, zeiken heel social media onder en hebben twee dagen later alweer een nieuw liefje. Like,what the fuck?

RELATIEHOPPEN

Dit komt trouwens bij zowel jongens als meiden voor. No exceptions. Bijna elke dag slingert dat ene stelletje een zoetsappige foto van hen op de socials. Maar dan, heel spontaan, komt er niks meer online. Ze lijken van de aardbodem verdwenen. Uiteindelijk verschijnt daar dan de reden; de vrouwelijke helft van het voormalige stelletje plaatst een bad bitch quote
waarin haar ex uitgescholden wordt. A-H! Uit elkaar dus. Okay, duidelijk.
Drie dagen later gooit zij een foto samen met een nieuwe gozer online. Bijschrift: "You the only one I need know" (inc. spelfout ja). Heh? Wie is deze kill? Drie dagen na gedumpt te zijn heeft zij dus al een nieuwe vriend. Shit gaat snel vriend.

OKAY, MAAR HOE DAN PRECIES?

Kijk, een logische reden zou natuurlijk zijn dat die meid al een tijdje met die nieuwe gozer ging. Dat zal zij nooit eerlijk toegeven, maar het is wel een mogelijkheid. En wat was haar ex een lul, volgens haar dan. Een andere mogelijk reden is dat d'r nieuwe boy een rebound is. Leuk als neukertje, that's all. En ze noemt het een relatie omdat ze niet als sletje uitgemaakt wilt worden. (Zoals ik al eerder zei: niet alleen sommige meiden, maar ook sommige boys hebben binnen een week een "nieuwe" relatie.)
raw

VERLIEFD BINNEN EEN DAG OF TWEE

Maar! Er zijn ook uitzonderingen waarbij degene die gedumpt is al binnen een week een nieuwe relatie heeft. En ook helemaal in love
is met die nieuwe vlam. Ik kan het niet bevatten hoor. Je hebt toch tijd nodig om je break-up te verwerken? En hoe kan je zo snel verliefd op iemand worden? Laat me weten wat jij denkt in de reacties hieronder!