Yvonne Coldeweijer gooit Ali B onder de bus: 'Zijn neven wilden mij verkr*chten'

ali b neven yvonne coldeweijer
Onze nationale roddeltante is terug! Yvonne Coldeweijer heeft op haar razendpopulaire Instagram-account aangekondigd dat ze stopt met 'juicen' voor het grote publiek, maar gooit er wel meteen een paar bommetjes uit.

'Lijpe juice'

Ze gaat namelijk verder met haar roddelpraatjes achter een betaalmuur. Via Petje.af kunnen juiceverslaafden een abonnement van 8,95 euro per maand afnemen, of een jaarabonnement voor de prijs van 89 euro. "Hoe kleiner de club, hoe meer lijpe juice," belooft Coldeweijer haar toekomstige abonnees. Met beloftes van nog lijpere scoops hoopt ze haar meest toegewijde fans over de streep te trekken.
Bekijk de aankondiging van Yvonne hieronder:

Wat zegt Yvonne Coldeweijer over Ali B?

Ondertussen probeert ze haar volgers (833k op Instagram) te verleiden met een teaser over Ali B. "Waylon vertelt mij aan de telefoon dat Ali B mij door zijn neven wil laten verkrachten. En hij zegt nog veel over Ali... en over John de Mol. Je hoort het zelf in een exclusief opgenomen telefoongesprek tussen mij en Waylon."
We hopen dat Yvonne bewijs heeft voor aantijgingen van deze orde, anders kan dit nog wel eens een langslepende juridische kwestie worden...