Thijs Boermans onthult schokkende ervaring tijdens reis met Anna Nooshin

schermafbeelding 2024 04 25 om 171918
Thijs Boermans, bekend van zijn rollen in diverse Nederlandse films en series, heeft onlangs samen met influencer Anna Nooshin een reis naar Zuid-Afrika gemaakt. Terwijl de trip zelf vol prachtige ervaringen zat, verliep de terugreis wat minder soepel. Thijs deelde het hilarische verhaal van zijn terugvlucht in zijn podcast 'Borrelpraat', waarbij hij de luisteraars meenam in zijn ietwat chaotische zoektocht naar zijn telefoon aan boord van het vliegtuig.

Onthulling Thijs Boermans

Na een ontspannende vakantie in Zuid-Afrika begon het avontuur voor Thijs al op de terugweg. Hij nam vijf slaappillen om goed te kunnen rusten tijdens de vlucht, maar bij de landing ontdekte hij dat zijn telefoon verdwenen was. Ondanks dat hij nog wazig was van de pillen, besloot Thijs zijn telefoon te gaan zoeken zodra het vliegtuig geland was. Hij schakelde de hulp in van een stewardess die, in een poging om hem te helpen, de stoel volledig uit elkaar haalde. Ondanks haar inspanningen kon de telefoon niet gevonden worden, wat Thijs ertoe bracht de 'Find my iPhone' functie te gebruiken via de telefoon van de piloot.

Onverwachte wending

De zoektocht leek tevergeefs totdat Thijs zich plots herinnerde waar hij zijn telefoon voor het laatst had gezien. Hij realiseerde zich dat hij zijn telefoon op het dienblad onder een servet had gelegd na het eten, wat hij vervolgens aan de stewardess had teruggegeven. Na deze realisatie hielpen de stewardessen hem om de stapels borden en dienbladen door te spitten tot zijn telefoon uiteindelijk gevonden werd. Ironisch genoeg eindigde hij als laatste in de rij bij de paspoortcontrole, ondanks zijn pogingen om snel het vliegtuig te verlaten.