De 10 mooiste opmerkingen over de Intratuin-hoed van Maxima

maxima hoed koningsdag
Koning Willem-Alexander is met de hele fam gearriveerd in Emmen, waar ze vandaag tussen de tompoucen en vlaggetjes Koningsdag zullen vieren. Het mag gezegd worden: de koning, koningin en de prinsessen zien er prachtig uit. Toch vragen veel mensen zich één ding af: wat heeft Maxima op haar hoofd?
Tijd voor een rondje X.

Wat voor hoed draagt Maxima op Koningsdag?

Ook over de grens heeft men twijfels:

Vraag uit het buitenland: "What is Maxima wearing on her head?!" Dat moet je mij natuurlijk niet vragen want ik kijk niet naar "het vertoon van de kroon, de franje van oranje" (Michel van der Plas bij monde van Wim Sonneveld). Iemand?

3
Reply
Carnaval ready!
He Siri, wat is een bosnimf?
Maxima the early bird

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het thema is duidelijk:
We blijven in de groene hoek:
Klimop, lol
Wil Maxima incognito door Emmen?

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Of was het een ongelukje?
Maar wat staan ze te shinen!

Nog even dit: het weer op Koningsdag!

Het weer op Koningsdag verloopt wisselend, met droge periodes waarin soms een zonnetje schijnt, maar ook met buien. Het wordt tussen de 14 en 18 graden. Vooral in het oosten van het land kunnen de buien later zaterdagmiddag fel zijn, met plaatselijk hagel en onweer. Dat verwacht Weeronline.
Op de meeste plaatsen is het in de ochtend bewolkt. Vanuit het zuiden trekt een licht regengebied over het land. Vooral in het westen valt enige tijd regen. In de vroege ochtend is het 5 tot 8 graden, maar eind van de ochtend loopt dat op naar 9 tot 14 graden. Eind van de ochtend is het op veel plaatsen droog.
Zaterdagmiddag is er een mengeling van zon en stapelwolken. In de middag stijgt de kans op wat buien, maar volgens Weeronline blijft het vaker droog dan dat het regent. Plaatselijk kan een bui wel pittig zijn, met hagel, onweer en windvlagen. Dat dan vooral in het oosten en noordoosten van het land.