Pas op: je snaps zijn al doorgestuurd naar je ex

giphy
Niemand houdt van veranderingen. Al helemaal niet bij je favo apps. Toch heeft Snapchat onlangs een horror-update gepubliceerd. We waren juist zo trots op Snapchat. Ze heeft "beste vrienden" verwijderd, privacy-opties en het hondjesfilter (lees: slettenfilter) toegevoegd. Allemaal dingen om trots op te wezen. Maar.. daar is nu dus verandering in gebracht.

Je ex checkt je snaps

Je hebt nu namelijk de mogelijkheid iemand story op te slaan en/of deze door te sturen naar iemand anders. Degene waar de story van is krijgt hiervan geen melding. Begin je al te stressen!? Ja he? Terecht. Je wordt natuurlijk al weken gestalkt door je ex en nu kan zij alsnog je verhaal checken. Waarom doet Snapchat dit?
giphy

Geef de wolken regenboogbarf

Maar er is nog hoop. Veel mensen hebben al een klacht ingediend en er is een kans dat deze optie weer verwijderd wordt. Dit gebeurde ook zo bij die "beste vrienden" optie. Want die maakte meer stuk dan ons lief was.
Maar, er is ook goed nieuws. De filters zijn een stuk spannender. Snapchat heeft namelijk "World Lenses" toegevoegd. Dit zijn filters speciaal voor de wereld om je heen en dus niet voor je hoofd, ijdeltuit. Probeer het maar eens, is echt lachen. Een schrale troost voor de fuck-up van de andere update.
giphy