Beruchte rapper wil vanavond Dodenherdenking verstoren

rapper appa
Rapper Appa wil de Dodenherdenking vanavond verstoren om aandacht te vragen voor het leed in Gaza. Hij roept aanhangers op om lawaai te maken tijdens de twee minuten stilte, wat hij ziet als een protest tegen de stilte over Palestijnse kwesties in de afgelopen decennia.

Invloed van Israël 

In recente posts heeft Appa controversiële uitspraken gedaan over de invloed van Israël in Nederland, waarbij hij suggereert dat Nederland onder controle staat van Israëlische lobbygroepen en andere invloedrijke entiteiten. Deze uitspraken hebben tot de nodige verontwaardiging en discussie geleid.

'Stilte van de afgelopen 76 jaar'

Appa laat op Instagram weten: "Gewoon zoveel mogelijk geluid maken om 20.00. Demo is niet nodig. Die twee minuten dat ze stil zijn staat symbool voor de stilte van de afgelopen 76 jaar. Laat ze maar het geschreeuw en getoeter door de hele stad horen, terwijl ze daar staan te acteren alsof menselijk leed ze werkelijk wat interesseert. Nooit meer is nooit meer en dat is vandaag nog belangrijker dan ooit, want er kan nog wat aan gedaan worden."
Bekijk de oproep van rapper Appa hieronder: