RUMAG TEAM AAN DE DETOX CLEANSE

rumag blog
Er komt wel een keer een tijd dat je even klaar ben met dat gevreet. Er is geen betere manier, om af te vallen en je lichaam te reinigen van die gore bende, dan dat Juicebrothers je hiermee helpt. Daarom dachten wij, het RUMAG team, om effe onze ervaring met jullie te delen.

Wat er gebeurde op dag 1

De allereerste detox stap, die ook nog begint op een fucking maandag, begint al gelijk heel scherp. Het hele team moest een gembershotje nemen. Geen tequila, maar gember. Klein flesje - hoe erg kan het zijn? Als je nog iets van een ziel had, is deze bij shot nummer 1 zeker verdwenen. Één ding is zeker: Na dit shotje ben je gelijk wakker gebrand.
giphy
Sapje nummer 2 kwam een uurtje later. Met een lege maag lekker aan een geel ‘Master Cleanse’ ontbijt beginnen. In 2 woorden: erg pittig. De cayennepeper blijft lekker aan je keel kleven bij elke slok. Zit zeker wat pit in. Burn baby burn. We zijn benieuwd naar nummer 3.
Next one up is de zogenoemde 'Easy Going'. Dit was het eerste groene drankje dat we kregen. Sommige van ons zijn gewend om te leven op frikadellen en sushi, dus dit sapje was voor enkele:not so Easy Going.
giphy
Van 'Easy Going' naar 'Dragon’s breath'. We waren door de naam stiekem wel een beetje zenuwachtig. Deze rode mix kan je omschrijven als een gesmolten raketje van vroeger. Rode drankjes zijn het lekkerst, toch? ATTEN.
giphy
Toen was het klaar met rood en gingen we helaas weer terug naar groen. Twee keer zelfs. Vergeleken met deze twee beseften we dat de 'Easy Going' toch wel echt easy going was... De tweede groene was de 'Green Routine'. Iets heftiger dan drankje nummer 2.
En dan heb je nog de veelbesproken 'Force of nature' - het derde groene drankje. Op zijn zachtst gezegd: geen aangename smaak. Hier zaten geen natuurlijke suikers in, maaaarrr als je deze op hebt, voel je je wel een healthy bitch .

Wat er gebeurde op dag 2

De tweede dag begint alles langzaam in te werken. Dat betekent dus chagrijnige mensen op kantoor. De honger slaat toe en de sapjes moeten opgedronken worden. Dus, toen bedacht iemand: de #JuiceBrothersAtChallenge. De filmpjes in de groepsapp gingen los. Iedereen die hun laatste sapje van de dag 'Vanilla Sky' weg atte moesten het even laten zien. Cool hoor *duim omhoog*.
giphy

Wat er gebeurde op dag 3

Praten, wat is dat? Het is net alsof we met z’n allen aan de Hunger Games meededen. Maar dan echt. Want honger hadden we zeker. Nou met het hele team kunnen wij na deze "Detox cleanse" zeker zeggen: WIJ WAARDEREN ETEN NU VEEL MEER.
giphy
Ondanks dat vele van het team erg verlangen naar alles dat ongezond is, heeft deze detox ons zeker goed gedaan. Dunnere buikjes, betere slaap, meer energie en een mooiere huid. Wat wil je nog meer??
giphy