Waarom mannen meer naar vrouwen moeten luisteren

giphy
Mannen, Jezus Christus, wat zijn jullie toch vaak domme schepsels. Hoe simpel. Hoe ongenuanceerd. Misschien wordt het tijd dat jullie eens wat meer naar vrouwen gingen luisteren. Misschien dat er dan eens wereldvrede kwam. Nog niet overtuigd? Dan hier 10 redenen. Lekker voor je.

1) Vrouwen denken met hun hersens en niet met een piemel

Kan handig zijn, dat stel hersenen. Jij hebt ze ook gast. Ja echt. Gebruik ze anders eens, voor de verandering.
giphy

2) Vrouwen zijn sterke godinnen

Zelfs de meest nuchtere man zo wild maken als een dolle stier, een land regeren, een skippybal door een opening ter grootte van een citroen duwen (lees: kinderen baren).. vrouwen draaien hun hand er niet voor om. En daarom zijn vrouwenfuckingsterke godinnen. Allemaal. Ja, ook die lelijke sloerie van je werk.
giphy

3) Mannen zijn zielige piepkuikens

Een snifje, een nies, een kloterig kuchje en mannen denken dat ze doodgaan. Liggen kermend van de doodsreutel in een hoekje heel luidruchtig te sterven, terwijl een vrouw met een gebroken poot nog op haar hakken de Mudmasters loopt.Man up, motherfuckers.
i m dying 500x216

4) Mannen zijn altijd met wedstrijdjes bezig

Wie heeft de langste piemel, wie heeft het laatste woord, wie kan het verste pissen? Zucht. Het leven is niet altijd een wedstrijd, zielig stelletje mannen.

5) Vrouwen zijn geweldige multitaskers

Een appje versturen terwijl ze een selfie maakt, terwijl ze haar kleding voor die dag staat uit te zoeken, terwijl ze haar haren kamt terwijl ze tegelijkertijd haar mascara staat op te doen. Want dat kunnen vrouwen. Allemaal tegelijk. En als een man tegelijkertijd een boer en een scheet kan laten vindt 'ie dat al heel knap. Fucking hell .
giphy

6) Vrouwen zijn genuanceerd

Nee, het is dus niet altijd of het één, of het ander. Soms zit er iets tussen. Hup, en meteen aan seks denken he. Zie punt 1. Jaaah, geef maar toe. Eyeroll.
giphy

7) Vrouwen zijn gevoelig

Hebben inlevingsvermogen. Kunnen zichvoorstellenhoe iets is. Mannen, probeer het een keer.
giphy

8) Mannen zijn simpel

Toegegeven, simpel kan heus heel lekker zijn. Maar weet je, het volwassen leven vraagt soms gewoon even om een andere oplossing dan je terugtrekken in je mancave terwijl je al fappend World of Warcraft speelt of jezelf een swipe-duim Tindert.
giphy

9) Achter elke man…

Staat een fucking slimme en sterke vrouw die hem influistert hoe hij het allemaal moet doen, terwijl ze hem het gevoel geeft dat hij dat allemaal zelf bedenkt.
giphy

10) Who run the world?

Girls!
Dus dat.
giphy