Waarom vrouwen meer naar mannen moeten luisteren

giphy
Ik weet niet hoor, maar het lijkt wel alsof vrouwen altijd maar lopen te zeiken op mannen. Stiekem vind ik dat vrouwen gewoon zo nu en dan eens hun bek moeten houden en meer naar mannen moeten luisteren. Waarom? Hier 10 redenen.

1. Mannen zijn zo lekker logisch

“Kut is kut,” zei de boer, en hij neukte zijn varken. En zo is het gewoon ook in het leven. Vrouwen doen altijd zofuckingmoeilijk, terwijl het soms gewoon kut is. En kut is dus vaak helemaal niet zo erg.
giphy

2. Mannen hebben ruimtelijk inzicht

Een vrouw krijgt drie bordjes in een vaatwasser, een man de helefuckinginboedel. Luister gewoon naar die dude. Als hij zegt dat het past, dan past het.
giphy

3. Mannen zijn stabiel

Waar vrouwen vaak kilo’s aan wrok en oud leed meedragen, noemen mannen elkaar eens ‘klootzak’, slaan ze elkaar eens op hun bek, kijken wie de grootste piemel heeft, geven elkaar een hand en pakken samen een biertje. Klaar. Heerlijk.
200

4. Mannen hebben richtingsgevoel

Op de snelweg, in de stad en in het leven. Wanneer heb jij voor het laatst de weg gevraagd aan een vrouw? Dacht ik al.
giphy

5. Mannen bloeden niet elke maand leeg

Ik bedoel: vind je het gek dat mannen altijd zo nuchter kunnen doen?
giphy

6. Mannen zijn zo lekker zwart-wit

Het is zwart. Of het is wit. Flikker op met je duizend tinten.
giphy

7. Mannen hebben niet veel nodig

Tief lekker een eind op met je quinoa, tofoe en konijnenvoer. Een man wil een maaltijd met vlees, een afstandsbediening en z’n hand in z’n broek. Klaar.
giphy

8. Mannen staan met beide benen op de grond

Al die wijven die maar mind-full moeten zijn… Mannen hebben hooguit zo nu en dan een zak-vol. Structureel legen en weg probleem. Daar hoef je dus niet voor op yoga.
200

9. Vrouwen zijn emotionele achtbanen

Van lachen naar huilen naar janken naar schreeuwen naar hysterisch ‘sorry dat ik zo schreeuwde’ naar knuffelen en weer door naar lachen. In een kwartier. Serieus. Doe fucking even normaal.
giphy

10. Mannen hebben lekker veel tijd

Mannen hebben meer tijd om na te denken, omdat ze geen make-up nodig hebben en zich niet druk maken over hoe dik hun reet is. Als je er maar lekker mee kunt schijten. En tijdens zo’n schijtsessie kan er dan weer over wereldproblematiek worden nagedacht. Win-win.
giphy