Stel je scharrel nou eens niet voor aan je ouders

giphy
Allemaal wel leuk en aardig. Maar hoe zorg je ervoor dat het slechts je "friend" blijft? En waarom wilt hij je voorstellen aan zijn ouders? Nee, nee en nog een nee. Friends with benefits is iets magisch, mits jullie kinders je aan de regels houden. Check ze hieronder.

1. Je moet jezelf nog steeds verzorgen

Het is niet bedoeling dat je er uit ziet als een onverzorgde aap. Kijk, het is prima als jij je nooit scheert. Maar als jij alles normaal netjes gladjes houdt, waarom wil je er dan niet net zo sexy uit zien voor je tijdelijke neukertje? En misschien kun je dat ranzige haar volgende keer ook even wassen. En wat is dat voor vlek in die onderbroek..?
giphy

2. Stel hem NIET voor aan je ouders

Vooral als je niet meer thuis woont. Hij én je ouders hebben geen idee wat ze overkomt. Als ze hem al kennen, oké, prima. Maar anders moet je hem gewoon zo ver mogelijk bij je ouders vandaan houden. Straks krijg je van die vragen als 'Wat is er aan de hand tussen tussen jou enneeeeeehh...?' En dan moet je je daar uit lullen.
giphy

3. Verwacht geen bloemen en hartjes

En verwacht absoluut geen slijmerige appjes. Dit is waarom je friends with benefits bent, en niet vriendje-vriendinnetje. Verwacht geen bosjes rozen en lieve woordjes. Het enige wat je kan verwachten is een appje met de vraag of je "nog ff wilt".
giphy

4. No drama, bitch

Wees echt absoluut geen drama queen
in een friends with benefits relatie. Dat is iets wat je bij je volgende vriendje mag doen lieverd. Maar als we niet doen aan bloemetjes en hartjes, doen we ook niet aan gezeik, punt.
giphy

5. Daten is een no-g0

Met elkaar dan he. Met iemand anders; top! Maar als je friends with benefits wilt blijven, is het handig als je elkaar niet al te goed leert kennen op persoonlijke vlakken. Anders krijg je weer gevoelens, ga je weer huilen en zijn we weer back to drama
, en we hadden nou juist afgesproken dat we dat niet gingen doen. Op seksueel vlak wil je elkaar trouwens wél leren kennen.
giphy

6. Gevoelens betekent stoppen

Wanneer één van de twee gevoelens begint te krijgen is er maar één slim ding om te doen: call it off.
Het is op een of andere manier altijd zo dat er maar één partij gevoelens krijgt, en de andere partij vindt dat weer helemaal kut. Het beste is dus om te stoppen voordat de gevoelens uit de hand lopen en iedereen weer moet huilen.
giphy