9x weetjes over gravin Eloise van Oranje

9x weetjes over eloise van oranje
Zeg je Gravin van Oranje-Nassau of Jonkvrouw van Amsberg, dan hebben we het maar over één iemand: Eloise van Oranje! De oudste kleindochter van Beatrix heeft het lekker voor elkaar. Hier negen weetjes over de gravinfluencer!

Eloise van Oranje

Wist je dat…?
Eloise van Oranje de jongste deelnemer ooit is van het jachtseizoen. Met een beetje hulp van haar moeder (en grote fan van het programma) Laurentien lukt het de gravin om één uur en negentien minuten uit handen te blijven van StukTV.

Studentenvereniging

Wist je dat…?
Eloise van Oranje lid is van een studentenvereniging. In alle waarschijnlijkheid van de vereniging S.A. COMITAS, dé studentenvereniging van de Hoge Hotelschool in Amsterdam. En al ben je (Eloise) van Oranje, die ontgroening moet je gewoon doen. Doorzettertje hoor.

Boek

Wist je dat..?
Gravin van Oranje-Nassau de schrijver is van het boek ‘Learning by doing’. In haar boek beantwoordt ze de vragen die ze regelmatig op Instagram krijgt. Ook bestaat het boek uit een onderdeel over eten en koken. Jammie!

Liefde

Wist je dat…?
Eloise van Oranje smóórverliefd is. Hoewel ze van plan was hélemaal los te gaan in haar studententijd is ze hartstikke gelukkig. Wie de jongen is, blijft een mysterie. De gravin houdt haar liefdesleven het liefst zoveel mogelijk privé.

Oeps

Wist je dat...?
Eloise ooit in een interview zei dat ze het gezellig had met een jongen, en het de volgende dag afkapte. Dit fragment bleef haar achtervolgen, het werd zelfs uitgezonden bij de slimste mens! Vandaar dat ze nu wat stiller is over haar liefdesleven. Ach van fouten moet je leren Eloise.

België

Wist je dat…?
Eloise van Oranje het grootste deel van haar jeugd in België heeft gespendeerd. Ze heeft namelijk elf jaar lang in Brussel gewoond. In de tweede klas van de middelbare school verhuisde ze naar Nederland. Allee zeg!

Hotelschool

Wist je dat…?
De gravin studeert aan de hogere hotelschool in Amsterdam. Samen met twee vriendinnen woont zij nu in een appartement in onze hoofdstad. Koninklijk interieur? Nee hoor, Eloise slaat gewoon in bij de kringloop.

Advies

Wist je dat...?
Als Eloise van Oranje haar jongere zelf op de middelbare school een advies mocht geven is dat: “luister niet naar de mening van andere waar je geen advies om zou vragen". We zijn het helemaal met je eens Elo.

Instagram

Wist je dat…?
Eloise de eerste uit de familie die een openbaar profiel heeft op Instagram. Doordat ze buiten de mediacode valt kan ze haar leven delen op sociale media. En dit doet ze goed, met meer dan 300 duizend volgers mag ze zich een ware gravinfluencer noemen.
Benieuwd geworden naar Eloise van Oranje in het jachtseizoen? Kijk hieronder!