7 redenen waarom vrouwen een hekel hebben aan blowjobs

blowjobs
Dankzij de pornobusiness lijkt het alsof er niks heerlijkers is voor een vrouw dan een man oraal te bevredigen. Nou heren, zo fijn zijn die blowjobs geven niet...
"A blowjob a day keeps the lawyer away."Zal wel, maar eerlijk is eerlijk zo'n warme worst in je bek is ook niet alles. Om even een beeld te schetsen waarom het niet per se de heerlijkste bezigheid van een vrouw is, hebben we een lijst opgesteld met de nodige uitleg.

Blowjobs

Hij explodeert zonder waarschuwing als een IJslandse geiser in haar mond. Te veel, gewoon te veel.
Of er gebeurt helemaal niks, waardoor ze denkt dat hij niet klaar is gekomen. Resultaat: deukje in haar ego. Ook dikke, klodderige sperma kan nasty
zijn. De zoute smaak en korrelige structuur is verrrrrrre van heerlijk.
Tip: meer drinken mannen, want je wil niet dat er stukjes van jullie ongeboren kinderen tussen haar tanden blijven zitten of aan gehemelte blijft plakken.
De smaak van zure sperma in combinatie van de geur van een plakzak is gewoon goor. Oké, aan die plakzak na het tukken kan je misschien niet zoveel doen. Aan die zure smaak daarentegen wel. De oplossing? Ananas vreten. Voor je het weet ontbijt je vrouwtje met een portie sperma in plaats van met een fruitsmoothie.
Vrouwen voelen zich soms tijdens de daad als een simpel seksspeeltje. Je hoeft haar niet alleen te complimenteren over haar kleding, kookkunsten en lieve karakter, ook over haar kunsten down under heeft ze bevestiging nodig.
Hij wil het te vaak, zonder een wederdienst aan te bieden. En dat gaat vervelen. Voor wat, hoort wat! Tip: trek dit short aan of dit subtiele shirt en maak duidelijk dat ook jíj open staat voor een lekker toetje.
Ze is veganistisch en het gaat gewoon tegen haar principes in.
Benieuwd naar hoe Lesley uit het vorige seizoen van 'EX ON THE BEACH' pijpt? Scrol dan even verder naar minuut 8!