Anna Nooshin in verwachting van eerste kindje met Thijs Boermans

schermafbeelding 2023 08 16 om 162151
Leuk baby nieuws ! Influencer Anna Nooshin (36) deelt op Instagram een video waarin ze haar zwangere buik laat zien. Hierbij tagt ze Thijs Boermans (26), waarschijnlijk de partner van Anna Nooshin.

Anna Nooshin

Eerder deze maand maakte Anna in een interview met Robbert Rodenburg bekend dat zij erg gelukkig is in de liefde. Dit was ook een beetje te zien, volgens Robbert straalde ze helemaal. De identiteit van de gelukkige wilde ze toen niet bekend maken, maar inmiddels heeft zij in de video wel Thijs Boermans getagt. Er waren al veel roddels dat de twee vaker samen gespot waren.

Eerdere relaties Anna

Anna stond eerder bekend om haar openheid over haar relaties. Ze had relaties met Nassim Zeta, met wie ze verloofd was, en daarvoor met Danny Roumimper. Hoewel ze met warmte terugdenkt aan deze tijden, koos ze na haar breuk met Nassim voor meer privacy. Ze besloot haar liefdesleven niet meer openlijk te delen, wat haar innerlijke rust heeft gebracht. Anna drukt uit dat ze nog steeds liefde voelt voor iedereen met wie ze in het verleden een relatie heeft gehad.

↡ Bekijk hier de video ↡