Voetballer Eljero Elia biecht op: ‘’Ik heb 80K uit gegeven aan flessen om indruk te maken’’

schermafbeelding 2023 08 16 om 205056
In de serie van Complex NL die Door De Bril Van… heet ondervraagt Jayh twee bekende personen over hun carrière en visie op bepaalde dingen. In de nieuwste aflevering was onder andere voetballer Eljero Elia te gast en die deed een nogal schokkende onthulling.

Door De Bril Van…

In Door De Bril Van... worden twee individuen uit totaal verschillende vakgebieden en achtergronden gekoppeld. Ze worden onderzocht hoe hun benaderingen variëren als het gaat om visie, vakmanschap en dienstverlening. Wat kunnen ze van elkaar opsteken als het aankomt op mentaliteit en professionaliteit? En nog belangrijker, wat verbindt deze mensen ondanks hun uiteenlopende leefwerelden? In de vierde aflevering waren voetballer Eljero Elia en YouTuber Jordi van den Bussche, ook wel bekend als Kwebbelkop, te gast.

Eljero Elia in Miami

In het interview vraagt Jayh de twee heren wat hun domste uitgaven is die ze hebben gedaan. Hoewel Kwebbelkop zich ergens lijkt te schamen als hij zijn antwoord deelt met de kijkers, is het verhaal van Eljero nog veel interessanter. Zo vertelt hij dat hij tijdens een avond in Miami wel 80.000 euro heeft uitgegeven aan flessen. Een van de laatste avonden van zijn vakantie is hij samen met wat vrienden naar club LIV geweest. LIV is een hele bekende club en het is dan ook gebruikelijk dat er veel bekende mensen op af komen. Zo zat Eljero naast bokser Floyd Mayweather. Na een tijdje voelde Eljero zich aangeschoten en uitgedaagd door Floyd en liet hij wel 100 flessen zijn kant op komen.

Reactie Eljero Elia en vrouw

Hoewel Floyd Mayweather in eerste instantie niet met de jongens op de foto wilde, bedacht hij zich na het zien van deze actie wel. ‘’Ik zei dat ik uit Amsterdam kwam, maar ik kom uit Den Haag. Wij met hem om de foto. Wat de rekening was, heb ik niet gezien. Ik heb gewoon mijn pas erlangs gehaald’’, zegt hij. Echter was de vrouw van Elia thuis wel scherp en in een enorme shock. Toen zij zag dat er 80.000 euro was afgerekend door de voetballer, belde ze hem kwaad op. ‘’Wat heb je in godsnaam gedaan Eli… 80k ben je gek in je hoofd?!’’, zegt hij in het interview. Toen viel het kwartje wel…

↡ Bekijk hier de video ↡