Realityprogramma Too Hot to Handle zoekt deelnemers!

newnetflixupdate too hot to handle
Het populaire programma Too Hot To Handle is terug van weggeweest! Net na het verschijnen van het vijfde seizoen op Netflix, is de zoektocht naar nieuwe deelnemers voor seizoen zes al begonnen.

Too Hot To Handle

Ken je Too Hot To Handle nog niet? Dan heb je echt iets gemist. Dit spannende programma heeft al vijf seizoenen waarin aantrekkelijke singles in een luxe villa worden geplaatst. Maar, er is een grote twist! In tegenstelling tot andere reality shows zoals Ex on the Beach of Love Island, is intimiteit in dit programma strikt verboden.

De Strijd om het Prijzengeld

Het doel? De grote geldprijs winnen. Maar er is een vangst: elke keer als iemand zich niet aan de regels houdt, wordt het prijzengeld minder. Zelfs een kleine aanraking kan geld kosten. Dus, elk seizoen is het spannend om te zien met welk bedrag de winnaar uiteindelijk naar huis gaat. En ja, het is best grappig om te kijken hoe de deelnemers omgaan met hun gevoelens en frustraties.

Oproep deelnemers

Het exacte moment waarop het zesde seizoen verschijnt is nog onbekend. Maar Netflix is al op zoek naar nieuwe deelnemers. Op Instagram staat een bericht: "Vind je vluchtige afspraakjes leuk, maar lukt het niet om echt contact te maken? Misschien kan LANA en een vakantie in de tropen jou veranderen. Geef je nu op voor Too Hot To Handle!" Dus, als je denkt dat je het in je hebt, geef je dan snel op!

↡ Bekijk hier de video ↡