Zo reageerde Thijs Boermans op de zwangerschap van Anna Nooshin

schermafbeelding 2023 08 17 om 151747

Het geluk van aanstaande ouders Anna Nooshin en Thijs Boermans kon niet groter zijn toen ze onlangs aankondigden een kindje te verwachten. Thijs heeft nu in zijn podcast 'Borrelpraat' gedeeld hoe hij zich voelt over dit nieuwe avontuur.

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Anna en Thijs hadden hun relatie lange tijd verborgen gehouden voor de buitenwereld. Hoewel er al geruchten de ronde deden over hun samenzijn, werd dit nooit bevestigd. Tot Anna recentelijk op haar Instagram een video deelde waarin ze niet alleen haar zwangere buik toonde, maar ook bevestigde dat Thijs de vader is. Eerder had ze al aangegeven gelukkig te zijn in de liefde tijdens haar verschijning in 'Open Casa', maar had de identiteit van haar partner nog geheimgehouden.

Thijs' openhartige bekentenis

Het geheim is nu volledig uit de doeken gedaan: Anna en Thijs zijn een stel en verwachten samen hun eerste kind. Thijs sprak hierover in zijn podcast en gaf toe dat hij het erg spannend vindt. “Ik word papa”, bevestigt hij, “en hoewel zij (Anna) mij ontzettend gelukkig maakt en ik klaar ben voor deze stap, is het tegelijkertijd ook best eng.” Deze openbaring volgde op een Instagram-post van Thijs waarin hij een foto plaatste van schattige babyschoentjes met de tekst: "Ik word papa ?".

Reacties

Het nieuws werd met veel enthousiasme ontvangen op sociale media. Zowel Anna als Thijs ontvingen een stortvloed aan liefdevolle reacties. Selma Omari schreef: “De leukste mommy & daddy ever! Zo blij voor jullie ❤️❤️❤️❤️❤️”. Ook bekende namen zoals Mascha Feoktistova, Monica Geuze en diverse collega’s van Thijs uit GTST betuigden hun gelukwensen aan het stel.

↡ Bekijk hier de video ↡