Glennis Grace over incident: ‘’Carriere niet beïnvloed door incident’’

glennis gracce intratuin
Het kan niet worden ontkend dat incidenten buiten het podium van invloed kunnen zijn op de carrière van een artiest. Dit geldt ook voor Glennis Grace , een van Nederlands meest getalenteerde zangeressen. Na een controversieel incident bij de Jumbo vorig jaar heeft Glennis de gevolgen op zowel professioneel als persoonlijk vlak gevoeld. Onlangs deelde ze haar ervaringen en reflecties in de YouTube-serie 'Open Casa', gehost door Robbert Rodenburg.

Incident Glennis Grace

Het incident, waarbij Glennis een medewerker van Jumbo sloeg, werd snel verspreid via sociale media. Deze plotselinge negatieve aandacht had onvermijdelijk gevolgen voor haar carrière. Zo vertelde ze: "Het idee dat mijn carrière door dit incident zou worden beïnvloed, heb ik nooit gehad," zei Glennis vastberaden in het interview. Echter, de nasleep van het incident was niet mals. "Het is frustrerend. Ik koos niet voor de annuleringen; ze werden opgelegd door de veranderende tijden waarin we nu leven," voegde ze eraan toe.
Hoewel ze ontkende dat haar carrière was verpest, kon ze niet ontkennen dat er uitdagingen waren. Het annuleren van haar shows was een pijnlijke ervaring. Ze beschreef het gevoel als "verstikking" – alsof hetgeen waar ze haar hele leven aan had gewijd plotseling uit haar grip werd gerukt. "Het was alsof ik de controle compleet verloor over het leven zoals ik dat kende," verklaarde ze.

Gevolgen

Naast professionele tegenslagen had het incident ook persoonlijke gevolgen. De Amsterdamse zangeres merkte op dat veel mensen die ooit dicht bij haar stonden, zich nu van haar afkeerden. Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze alle contact verbraken. "Wat het meest pijn deed, was het verlies van vrienden en geliefden die nu een verkeerd beeld van mij hebben, gebaseerd op dit ene incident," zei ze zichtbaar geëmotioneerd.

Een nieuw begin voor Glennis Grace

Ondanks alle tegenslagen heeft Glennis niet opgegeven. Ze heeft het podium weer betreden en blijft doen wat ze het beste kan: zingen. Onlangs maakte ze haar comeback, wat bewijst dat ze vastberaden is om vooruit te gaan, ongeacht de obstakels die op haar pad komen. De video van haar terugkeer is beschikbaar en toont een artieste die nog steeds in haar kracht staat, ondanks de uitdagingen van het verleden.

↡ Bekijk hier de video ↡