Bekijk nu de nieuwste trailer van Married At First Sight: Match or Mistake

schermafbeelding 2023 09 13 om 150030
Iedereen heeft het over de nieuwe trailer van Married At First Sight: Match or Mistake die Videoland op Instagram heeft gezet. Als je van spannende momenten en heel veel drama houdt, dan is dit seizoen echt iets voor jou!

Married At First Sight: Match or Mistake

Married At First Sight: Match or Mistake is een programma waarbij singles de sprong wagen en trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben gezien. Dit seizoen heeft Videoland nog een stapje verder gezet: de deelnemers kunnen namelijk ook hun mening geven over elkaars keuzes. Dit belooft dus heel wat spannende momenten. Want, kiezen de deelnemers ervoor om verder te gaan met het experiment, of lijkt echte liefde nog een verre droom?

Trailer

Een deelneemster in de trailer zegt: “Vroeger had ik nooit gedacht dat ik zou trouwen met iemand die ik nog niet ken. Maar soms moet je gewoon moed tonen.” Het basisidee is duidelijk: twee mensen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun trouwdag. Maar er is al een hint dat dit seizoen anders zal zijn: we zien namelijk dat één van de paren elkaar al kent! En iemand zegt ook: “Het is zo ongelofelijk om iemand voor het eerst te zien op je trouwdag.”

Married At First Sight

Natuurlijk gaat het in het programma over liefde vinden, maar drama ligt altijd op de loer. In de trailer zien we bijvoorbeeld dat iemand interesse toont in een ander, maar dat nog even geheim wil houden. En dan is er die uitspraak: “Ik wil eigenlijk niet eens in dezelfde kamer zijn als jij” en “Daar zijn gevolgen aan verbonden, wat betekent dat je het experiment moet verlaten.” Wat is er aan de hand?
Het nieuwe seizoen van MAFS: Match or Mistake begint op 19 september en zal elke dinsdag en woensdag op Videoland te zien zijn. Wij zitten alvast klaar voor de TV!

↡ Bekijk hier de video ↡