Babynieuws: Déze oude Love Island-deelnemer verwacht een kindje!

love island seizoen 2
Als je graag kijkt naar Love Island , ken je Matthy van Empel waarschijnlijk wel. Hij was één van de deelnemers in het allereerste seizoen van de show. Samen met Kelly, zijn nieuwe vlam in die tijd, verliet hij het programma. Helaas gingen ze na een tijdje uit elkaar. Maar geen zorgen! Matthy heeft het liefdesgeluk opnieuw gevonden bij Tess. En ze hebben onlangs geweldig nieuws gedeeld op hun Instagram-account.

Love Island-deelnemer

Voordat Matthy meedeed aan Love Island, was hij al druk met zijn carrière als dj. Door zijn deelname aan de show, werd hij nog bekender. Toch was dit niet helemaal wat hij wilde, zoals hij later deelde in een documentaire over zijn leven. Matthy had moeite met sommige andere deelnemers van Love Island. Hij vond dat ze zich soms te belangrijk voelden, terwijl ze alleen maar bekend waren vanwege de show.
Hij vertelde ook waarom hij eigenlijk aan Love Island meedeed: “Het ging mij vooral om het vinden van echte liefde. Maar ik wist ook dat mijn deelname als dj mijn bekendheid in Nederland en België zou vergroten. Dit zou zeker helpen om meer optredens te krijgen.”

Matthy's Love Island tijd

Na het programma was Matthy een tijdje samen met Kelly, die hij in de villa had ontmoet. Helaas ging het tussen hen niet goed, en in april 2020 besloten ze definitief uit elkaar te gaan.
Maar het leven gaat verder, en Matthy vond weer liefde bij Tess. Ze deelden regelmatig lieve foto's op Instagram. Maar één foto viel bijzonder op. Die foto had namelijk te maken met geweldig nieuws dat ze wilden delen.

Love Island-deelnemer in verwachting

Op die speciale foto zagen de fans een echo van een baby! Dat was natuurlijk fantastisch nieuws. Het werd nog specialer doordat het ook Matthy's verjaardag was. Onder de foto stond: “Mooiste verjaardagscadeau! Februari 2024.” Vele fans feliciteerden het koppel met reacties als “Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap” en “Zo leuk voor jullie.” Wij, van Girlscene, wensen ze ook alle geluk toe!

↡ Bekijk hier een video over Love Island ↡